Annonce
Ringkøbing

Ringkøbing Rotary Klub har aldrig optaget tre kvinder på en gang før

Rotary Ringkøbing. Bagerst fra venstre Gudmund Kristensen, Carsten Leidesdorff Skov, Finn Jacobsen, Bo Lodberg, Per Jacobsen.  Forrest de tre nye medlemmer Hanne Kobborg, Kirsten Dalgaard-Knudsen og Lene Norup Møller samt Lotte Kaalund. Pressefoto
Annonce

Ringkøbing: Rotaryåret begynder hvert år den 1. juli, og i år på årets sidste mødeaften i år den 30. juni blev der optaget tre nye kvindelige medlemmer i Ringkøbing Rotary Klub, skriver præsidenten, Finn Jacobsen, i en pressemeddelelse.

At optage tre medlemmer på en gang er sjældent, og tre kvindelige er helt ekstraordinært.

Det er i hvert fald ikke sket før i klubbens 74 årige historie.

Samme aften overgår arbejdet traditionen tro til den nye bestyrelse, der i år består af Finn Jacobsen som præsident, Gudmund Kristensen som pastpræsident, Carsten Leidesdorff Skov som præsident elect, Bo Lodberg som sekretær, Lotte Kaalund som klubmester og Per Jacobsen som kasserer.

Ringkøbing Rotary Klub har nu 38 medlemmer hovedsageligt fra de tidligere Ringkøbing og Holmsland Kommuner.

Rotary er et erhvervs- og socialt netværk med klubber i næsten alle verdens lande.

Der er flere fokusområder, hvoraf et af de mest kendte er ungdomsudveksling hvor unge fra Danmark har mulighed for at opleve andre lande og kulturer i kortere eller længere tid, op til et helt år. Omvendt modtager Danmark tilsvarende mange unge fra hele verden.

Disse udvekslinger er desværre lidt på pause lige nu som følge af coronakrisen, men vil blive sat i gang igen snarest muligt.

Et andet område er støtte til projekter i Danmark og Udlandet, hvor Ringkøbing Rotary Klub sammen med bl.a. Videbæk og Skjern-Tarm Rotary Klub har været kraftig involveret i etablering af et større antal kvindehaver i Galloya i Gambia, og hvor dette succesfulde tiltag nu følges op med at forsyne hele landsbyen med rent og rigeligt drikkevand.

På lokalt plan har vi senest støttet MasterClass i Hvide Sande, Børnenens By og G-Faktor i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Annonce