Annonce
Erhverv

Ringkøbing-iværksætter er igen blandt de 100 mest indflydelsesrige kvinder

Mette Lykke hører til blandt landets mest indflydelsesrige kvinder. Arkivfoto: Thomas Lekfeldt
Mette Lykke er for andet år i træk med på listen blandt landets mest magtfulde kvinder.
Annonce

Ringkøbing/København: Den 38-årige direktør for madspilds-app'en Too Good To Go, Mette Lykke, er endnu en gang kåret som en af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark.

Det skriver Berlingske, som for tredje år i træk sætter navn på de erhvervsledere og politikere, som er mest magtfulde i kraft af bemærkelsesværdige resultater.

Mette Lykke, der er datter af tømrerhandler Jens Kjeldsen og byrådsmedlem Gitte Kjeldsen, brød for alvor gennem lydmuren til det danske erhvervsliv, da hun for 12 år siden forlod sit gode, fast job hos McKinsey for at etablere løbe-app'en Endomondo sammen med to kammerater. App'en blev siden blev solgt for halvanden milliard.

Efterfølgende blev hun administrerende direktør for madspildsapp'en Too Good To Go, som i dag findes i 14 forskellige lande - og som ifølge Berlingske hentede investeringer for 45 millioner kroner til den internationale ekspansion tidligere på året.

Hun er i dag også bestyrelsesmedlem i Gyldendal og hun får også tid til at inspirere børneiværksættere på akademiet Kids Island.

Mette Lykke er på listen blandt andre i selskab med kvinder som statsminister Mette Frederiksen, EU-kommissær Margrethe Vestager og TV 2-direktør Anne Engdal Stig Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her har strukturudvalg søgt inspiration: Aalborg har helt ned til 60 elever pr. skole - og det fungerer

Annonce