Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing IFs version af Michael Laudrup - Johan Søndergaard Larsen - scorede drømmemål efter fræk dribling

Johan Søndergaard Larsen scorer her på fotoet mod Viby i lørdags på førsteholdet. Mandag aften lavede han en delikatesse med en dribling á la Michael Laudrup, da Johan Søndergaard Larsen scorede til 3-1 mod Bramming. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Fine mål af Johan Søndergaard Larsen og Mikkel Holk var ikke nok for Ringkøbing IF 2, for Bramming scorede tre gange direkte på frispark, og det gav dem sejr på 4-3.
Annonce

Ringkøbing: Mikkel Holk, Johan Søndergaard Larsen og Christian Pinholt.

Det var noget af en offensiv, Ringkøbing IFs andethold stillede op med i mandagens hjemmekamp i serie 1 mod Bramming, hvor RIF for en sjælden gangs skyld stillede op med hele ni seniorspillere og fem mand, der alle har været på banen for førsteholdet i denne sæson.

Måske var det på papiret så godt et hold, at RIF tog lidt for let på opgaven i kampens start. Det var i hvert fald Bramming, der kom bedst ud, og det var i orden, de scorede direkte på frispark efter 14 minutters spil.

Det mål satte RIF i gang. Hjemmeholdet begyndte at skabe lidt chancer, og det gjorde Bramming også, så det var jævnbyrdigt, lige til Bramming fik en advarsel efter 32 minutters spil.

12 minutter senere førte RIF 3-1.

Annonce

To mål af Mikkel Holk

Først lavede Magnus Merrild en stikning ned gennem Brammings midterforsvar til Mikkel Holk, der helt fri scorede fladt.

Kort efter gik Mikkel Holk solo i venstre side. Det så ud som om, han mistede bolden i en duel, men takket være fart og fysik fik Mikkel Holk sig kæmpet foran sin modstander, og fra meget spids vinkel sendte han bolden i mål til 2-1.

Et par minutter før pausen var det Ringkøbings version af Michael Laudrup - Johan Søndergaard Larsen - der scorede st strålende mål. En dribletur forbi et par mand midt på Brammings banehalvdel fik Johan Søndergaard Larsen til at drible som Laudrup ved at rulle bolden under foden, samtidig med han drejede rundt om sig selv og en forsvarsspiller. Den finte var udført til perfektion, og den skaffede plads til frit skud i feltet og sikker scoring. En delikatesse.

Annonce

Samme mand scorede tre gange på frispark

Men Bramming var ikke slået. De pressede på fra start af anden halvleg, hvor RIFs målmand Christian Alstrup måtte redde hovedstød i to forsøg. Men det var en stakket frist. Samme mand som scorede direkte på frispark i første halvleg, sendte endnu et frispark direkte i det lange målhjørne med et flot skud.

RIF blev presset for langt tilbage på banen. Hjemmeholdet havde spredte angreb med indlæg, der ikke for alvor blev farlige. Så det var egentlig som forventet, at Bramming fik udlignet på fladt skud fra kanten af feltet.

Christian Pinholt skulle have scoret på en god chance ti minutter før tid efter at have rundet målmanden, men det lykkedes ikke.

Et eller andet sted blev det dyrt. Kort før tid gik en Bramming-spiller solo. Både Johannes Paustian og Daniel Kristensen gjorde alt for at fælde ham, og det lykkedes for Paustian, der fik en advarsel for det frispark.

Og det var nam for Brammings Mikkel Nikolajsen. Igen scorede han direkte på frispark. Igen i det lange hjørne som målmand Christian Alstrup igen ikke fik dækket af.

4-3 til Bramming. Det nederlag burde RIF 2 have forhindret.

Serie 1 pulje 9

Ringkøbing IF 2-Bramming 3-4 (3-1)

Mål: 14. minut: 0-1 ved Mikkel Nikolajsen. 38. minut: 1-1 ved Mikkel Holk. 42. minut: 2-1 ved Mikkel Holk. 44. minut: 3-1 ved Johan Søndergaard Larsen. 50. minut: 3-2 ved Mikkel Nikolajsen. 66. minut: 3-3 ved Simon Truelsen. 91. minut: 3-4 ved Mikkel Nikolajsen. En advarsel til RIFs Johannes Paustian efter 90 minutter og en til Bramming efter 32 minutter. RIF skiftede Mikkel Holk ud med Zacharias Sørensen efter 60 minutter, og efter 82 minutter blev Christian Pinholt afløst af Nikolaj Overmark. Godt 100 tilskuere på Aage Esbjerg Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Annonce