Rundt om bolden

Ringkøbing IFs damer vandt igen 1-0 i kvindeserien

Fodbold: Ringkøbing IFs U17 drenge liga 1 holder fast i førstepladsen, efter de søndag middag vandt 1-0 på udebane over Esbjerg fB.

- En godkendt indsats. Helt sikkert, lød det tilfreds fra træner Henrik Jensen.

Defensivt stod RIF igen godt.

- Temaet er, at vi ikke scorer nok på vore chancer. Der var pænt med chancer i første halvleg, hvor Esbjerg ikke havde chancer. Men vi scorede kun en enkelt gang, sagde Henrik Jensen.

Målet kom efter syv minutter, hvor Marco Feltheim headede bolden i mål ved bagstolpen, efter Tobias Jensen havde forlænget et hjørnespark fra Mads Kirkegaard Nielsen.

I anden halvleg producerede RIF stort set ikke målchancer. Det gjorde Esbjerg.

- De havde tre gode chancer. Få sekunder før tid havde de et direkte frispark, som målmand Viktor Skarregaard heldigvis reddede helt ude ved stolpen. Godt vi holdt fast i alle tre point, sagde Henrik Jensen.

Fodbold: To kampe og to sejre begge på 1-0. Det er status for Ringkøbing IFs damer i kvindeserien.

Søndag var det Tjørring IF, det gik ud over på Aage Esbjerg Arena i Ringkøbing.

- Vi valgte igen at gå lidt defensivt til værks fra start. Vi møder først modstanderne ved midten, og vi har det ok med, at modstanderne har bolden meget, mens vi selv lurer på kontraløb, fortalte træner Claus Scotwin.

Med lidt medvind styrede Tjørring meget af første halvleg, og de havde flere muligheder. Et langskud ramte overliggeren, og riposten blev headet lige på målvogter Sidse Lemmer, som stod en meget flot kamp.

- I det etablerede spil havde vi nogenlunde kontrol, men Tjørring var farlige på mange dødbolde. Vi fik selv et par omstillingsmuligheder, men Tjørring var bedst før pausen, sagde Claus Scotwin.

Den ene omstilling var til gengæld flot. Et nydeligt angreb gav plads til skud fra Amanda Holbøll, og det var kun med besvær, Tjørrings målvogter fik vippet bolden op på overliggeren.

Efter pausen gik RIF lidt længere frem på banen, og det gav to gode tilbud i de første minutter. Tjørring var fortsat farlige på dødbolde.

- Otte minutter før tid lykkedes det hele så for os. Amanda Holbøll afdriblede den bageste forsvarer, og alene igennem scorede Amanda sikkert. 1-0 holdt vi fast i, men det var spændende, sagde Claus Scotwin.

Sejren var en glimrende optakt til den kombinerede træningstur og hyggetur en flok på 28 tager på til Barcelona-området i næste uge.

- Vi glæder os. Vi skal træne, spille træningskamp, shoppe i Barcelona og så videre. Det skal nok blive godt, fortalte Claus Scotwin.

Fodbold: Tarm IF’s fodbolddrenge på 13 og 14 år fik lørdag aften en fodboldoplevelse for livet. På Camp Nou overværede Tarm-drengene topkampen i den spanske La Liga, hvor først Luiz Suarez og kort efter Lionel Messi sparkede FC Barcelona meget tæt på at vinde det spanske mesterskab. Catalanerne vandt 2-0 på Camp Nou mod Atletico Madrid, der i første halvleg fik Diego Costa smidt ud. Storkampen blev kulminationen på Tarm-spillernes fodboldtur til Barcelona, hvor man fra torsdag til mandag var afsted 17 spillere og 11 voksne.

Turen fungerer samtidig som en tidlig afskedstur med trænerduoen, Mogens Hansen og Ole Kjær, der har trænet de fleste af spillerne i 10 år, og som stopper som trænerteam til sommer.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF