Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing IFs andethold rykker ned i serie 2

Christian Pinholt og resten af Ringkøbing IFs andethold tabte 4-0 ude mod oprykkerne fra Give, og da Esbjerg IF 92 lidt senere slog Ikast FC, betyder det, RIF 2 rykker med i serie 2. Arkivfoto: Henrik Olesen
Annonce

Give: - Det er noget lort.

Ringkøbing IFs andetholdstræner Niels Henrik Larsen var ret så kontant i sin melding efter 13. spillerunde søndag.

Det var ikke overraskende, at RIF 2 ville tabe ude mod Give, der er sikre oprykkere til jyllandsserien. Problemet var, at Esbjerg IF 92 efter at have været bagud 2-1 hjemme mod Ikast FC sikrede sig en smal sejr på 3-2.

- Det betyder, vi ligger næstsidst, og det giver direkte nedrykning, hvis tingene slutter, som det ser ud lige nu, fortalte Niels Henrik Larsen.

RIF 2 kunne ikke matche Give.

- De er velorganiserede bagude, og så er de dygtige til at slå kontra. I første halvleg havde vi enkelte muligheder, men direkte farlige blev vi ikke, fortalte træneren.

Give scorede til 1-0 efter 20 minutter. Det blev 2-0 efter en times spil.

- Vi lykkedes med et fornuftigt pres i starten af anden halvleg, men senere kom Give til flere lette gennembrud i vores venstre side. Efter 2-0 var der ikke mere i os, fortalte en skuffet Niels Henrik Larsen.

Serie 1 pulje 9

Give Fremad-Ringkøbing IF 2 4-0 (1-0)

Mål: 20. minut: 1-0. 60. minut: 2-0. 75. minut: 3-0. 80. minut: 4-0. Ingen udvisninger eller advarsler. RIF skiftede Zacharias Sørensen og Marcus Maarbjerg Nielsen ud i pausen med Mads Jakobsen og Kristian Bilberg Holm, og efter 60 minutter kom Casper Hagde Jessen på banen for Jeppe Dahl Overgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Rasmus Paludans skolekøb får en vinterkold modtagelse: - Det her kan skabe splittelse i byen

Annonce