Annonce
Ringkøbing IF

Ringkøbing IF viste fire nye spillere frem i træningskamp

Jacob "Jay" Andersen scorede Ringkøbing IFs første mål i sejren på 3-1 over Kjellerup. Angriberen er skarp lige nu, for torsdag scorede han tre mål i en anden træningskamp. Arkivfoto: Ole Nielsen
Med fire nye spillere i startopstillingen i den første træningskamp på hjemmebane i 2020 var der nok at se på for 75 frysende tilskuere, da Ringkøbing IF slog Kjellerup 3-1 i en kamp på det jævne.

Ringkøbing: Termometret viste otte grader, men sådan føltes det godt nok ikke for de omkring 75 tilskuere, der var troppet op omkring Ringkøbing IFs kunstgræsbane - Aage Esbjerg Arena - på Alkjær Stadion lørdag eftermiddag, hvor RIF skulle spille sæsonens første rigtige træningskamp på hjemmebane.

For der stod en kold blæst på tværs af banen, og da spillet ikke var det bedste i lange perioder, så var der ikke meget at varme sig på.

Men der var alligevel noget spændende at se på - fire nye spillere. Jules Youmendi på højre back, Sunday Odeh og Victor Dawa på midtbanen og Mark Asp i front.

Med Mikkel Kjeldstrup, Martin Egelund, Gloire Rutikanga, Ragnar Oskarsson, Dennis Juelsgaard og Mads Petersen ude med sygdom og småskader, og uden Mikkel Jakobsen, Klaus Moesgaard og Jesper Dalsgaard på banen af forskellige årsager, så var det et meget nyt hold, RIF stillede op med.

Det var til at se i første halvleg, hvor spillet ikke hang sammen. Offensivt blev der stort set intet skabt, før Jacob 'Jay' Andersen sekunder før pausen lige akkurat fik prikket bolden forbi Kjellerups målmand til 1-0 på vel RIFs eneste chance.

Anden halvleg startede med et meget fint opspil, hvor det endte med, Jacob 'Jay' Andersen spillede Lennard Lauridsen helt fri med en stikning midt for mål, hvor fra Lennard Lauridsen scorede sikkert. Senere blev det 3-0 ved Nikolaj Pape i klumpspil efter hjørnespark. Kort før tid reducerede Kjellerup til slutresultatet 3-1.

Spillet blev bedre efter pausen, men man fik ikke rigtigt noget svar på, om RIF står styrkede til et spændende forår.

- Men det var vigtigt at se de mange nye i aktion. Sunday Odeh gjorde det meget fint, og i torsdags i en anden træningskamp var Victor Dawa stærk. Vi fik også set mange af vore helt unge i aktion, så på den bagghrund var det en fin kamp for os. Men vi fik også at se, at der venter masser af hårdt arbejde, inden vi kan sige, vi har holdet klar til sæsonstart, sagde træner Nicolai Wael.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce