Annonce
Sport

Ringkøbing IF overtager førstepladsen efter sejr med tenniscifre

Morten Ahle til højre og Richard Madsen har igen overtaget styringen i Faster/Hanning. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Fodbold: Ringkøbing IF 3 rykkede op på førstepladsen i serie 4 pulje 61 - i hvert fald ind til FodboldHoldet Herning har spillet deres kamp i niende runde - da RIF 3 fredag aften vandt 6-2 ude over Troldhede GIF, der med nederlaget er ude af oprykningskapløbet.

RIF vandt 6-2 efter 2-2 ved pausen.

- Det var i orden. Vi er svækkede for tiden, og vi stod ikke distancen. Og RIF har et ungt og godt hold, sagde Troldhedes holdleder Thomas Nymann.

Efter to minutter scorede Jeppe Frydenvang Madsen til 1-0 på oplæg fra Emil Cramon. Det blev 1-1 efter 23 minutter, da RIFs målmand forærede bolden til Troldhedes Simon Jørgensen. Kort efter scorede Mads Dalgas til 2-1 for RIF. Inden pausen udlignede Morten Agerbo direkte på frispark.

- Vi spillede en kanon kamp, og anden halvleg var fantastisk. Vi havde mange chancer, så det var fortjent, vi vandt, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

Anton Noe Nielsen scorede til 3-2 og 4-2 efter 50 og 55 minutter. Efter 74 minutter hamrede Mikkel Holk et fremragende langskud i mål til 5-2, og Mathias Klokker lukkede af med scoring efter sololøb helt nede fra eget felt til 6-2.

Fodbold: Faster/Hanning kunne ikke bremse Blåbjerg i toppen af serie 3 pulje 33. Fredag aften vandt Blåbjerg nemlig 4-1 hjemme over Faster/Hanning.

- Efter 12 minutter brændte Niels Tylvad en kæmpe chance. Det var ærgerligt. I stedet for at komme foran kom vi bagud med 2-0. Efter 40 minutter reducerede Rasmus Storgaard Hansen på hovedstød efter indlæg fra Kasper Moesgaard, fortalte Faster/Hannings Martin Andersen.

Efter pausen forsøgte Faster/Hanning flittigt at presse på for udligning.

- Det lykkedes ikke, og da vi satsede det hele i de sidste minutter, scorede Blåbjerg lige to gange mere, fortalte Martin Andersen.

Fodbold: Faster/Hanning har skiftet træner midt i sæsonen. Ole Hansen har ganske enkelt for travlt med sit civile arbejde til at passe fodbolden ved siden af, så resten af sæsonen bliver det Richard Madsen og Morten Ahle, der skal styre tropperne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce