Ringkøbing IF

Ringkøbing IF lukkede tre mål ind på dødbolde

Jacob Sandal scorede et fremragende mål på¨hovedstød, og han lagde også op til en mål, da Ringkøbing IF tabte 4-2 ude mod Brønshøj. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing IF scorede hele to mål i samme kamp, men det hjalp ikke det mindste, for de lukkede fire mål ind i udekampen mod Brønshøj. To af målene var selvmål.

Brønshøj: Det positive først: Ringkøbing IF scorede to mål.

Det negative: RIF lukkede fire mål ind. Tre efter dødbolde. To var selvmål.

Alt i alt - Ringkøbing IF tabte igen i oprykningsspillet. 4-2 ude mod Brønshøj blev resultatet af lørdagens tur til København.

- Målet til 4-2 dræbte os. Helt klart. Efter det mål var der ikke meget tilbage i os, var det første, RIFs træner Nicolai Wael pegede på efter kampen.

Det mål kom efter 55 minutters spil. En lang bold i Brønshøjs højre side blev løbet op ved baglinjen. Bolden blev spillet skråt tilbage, og det gav plads til en dribling og et skud mod fjerneste stolpe, hvor Mikkel Koustrup var uheldig at løbe bolden det sidste stykke i mål.

Resten af anden halvleg var nærmest kedelig. I hvert fald hvis man sammenligner med en ualmindelig underholdende første halvleg. For RIF skabte stort set intet. Jo en enkelt chance blev det til kort før tid efter ganske fine kombinationer, men da det hele skulle afsluttes af Mikkel Jakobsen, blev det totalt uden kvalitet.

Heller ikke Brønshøj skabte meget. Der kom en enkelt chance efter fint opspil, men frit skud blev sendt forbi mål. Resten var ufarligt.

Så var der mere gang i den i første halvleg. Meget mere. Der var ikke spillet mere end et minut, da Anders Vestergaard Larsen scorede til 1-0 på et flot hovedstød efter hjørnespark fra Jacob Sandal.

Så var RIF da i gang.

Brønshøj kom dog hurtigt tilbage. Et hjørnespark blev sendt til bageste område, og bolden blev headet retur ind foran mål til let scoring. 1-1.

I de næste minutter reddede målmand Mads Petersen en friløber til hjemmeholdet, og Casper K. Petersen måtte redde på stregen. I den anden ende blev Kenneth Lund spillet totalt fri af Jacob Sandal, men Lund afsluttede mere end skidt.

Brønshøj brugte samme recept som ved målet til 1-1 til at score til 2-1. Hjørnespark til bageste område og hovedstød tilbage ind midt for mål til endnu en let scoring.

Brønshøj satte sig på kampen. De næste minutter var der gode tilbud, men Mads Petersen fik afværget. I den anden ende var der et løst tilbud til Kasper Thomsen, men afslutningen var uden saft og kraft.

Til gengæld var det et fremragende mål, RIF fik udlignet på. Omkring midterlinjen erobrede Lennard Lauridsen bolden. Han fik spillet på tværs til Mikkel Jakobsen, der drev bolden frem, ind til han spillede Mikkel Koustrup i et godt overlap på højre fløj. Mikkel Koustrup sendte en præcis aflevering ind til bagstolpen, hvor Jacob Sandal smukt scorede på hovedstød til 2-2. Så havde man set det med. Jacob Sandal på hovedstød - men den var god nok.

Den udligning gav lidt ro på tilskuerpladserne, hvor stemningen ellers var ganske fin i stort set hele kampen.

Stemningen steg igen lige før pausen. Et langt indkast ind mod mål ramte foden på Kenneth Lund, og det gav selvmål til 3-2.

- Under al kritik at indkassere tre mål efter dødbolde. Brønshøj havde læst på lektien, for jeg kender deres målmandstræner, og han fortalte, de havde set, vi har problemer ved bageste stolpe på dødbolde. Det kostede jo mål mod AB også. Normalt har man tid til at komme på plads, og normalt er man i overtal i forsvaret på dødbolde. Så er det ikke godt, at vi ikke kan forsvare os bedre. Uopmærksomhed kombineret med modstandernes kvalitet - det koster bare i oprykningsspillet, fortalte Nicolai Wael.

De tre mål på dødbolde var den helt store forskel på de to hold.

- I åbent spil matchede vi Brønshøj meget fint. Der skabte de ikke ret mange flere chancer. end vi gjorde. Vores højre side var godt kørende i første halvleg, og der var mange fine takter. Men alt i alt var det jo ikke nok. Vi mangler stadig noget kvalitet på flere områder, sagde Nicolai Wael.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce