Annonce
Fodbold

Ringkøbing IF 2 er for svingende - tabte ude mod Esbjerg IF 92

Elliott Baliti scorede til 1-0 for Ringkøbing IF 2, men det hjalp ikke. RIF 2 tabte i Esbjerg. Arkivfoto: Mads Dalegaard
I mandags spillede Ringkøbing IF 2 sig til muligheden for selv at kunne sikre oprykning. Den mulighed mistede de allerede lørdag igen ved at tabe 3-2 ude mod Esbjerg IF 92.

Esbjerg: I mandags spillede Ringkøbing IF 2 sig tilbage i kampen om direkte oprykning ved at slå Ribe.

Lørdag eftermiddag satte de så det hele til igen ved at tabe 3-2 ude mod Esbjerg IF 92.

- Nu skal vi håbe på, at Ribe kan slå Sædding/Guldager. Ellers bliver det nok umuligt at nå førstepladsen. Så må vi i stedet holde fast i anden pladsen, fortalte RIFs træner Allan Mikkelsen.

Han og spillerne var dybt frustrerede efter nederlaget.

- Det er træls at tabe. Men måden, vi tabte på, er værre. Dommeren var håbløs. Ingen linje i tingene. Frispark for noget i den ene ende og intet i den anden for de samme ting. Og så kunne hverken vi eller andre forstå, at vi fik mål annulleret af målmand Simon Brogaard Petersen efter hjørnespark i tillægstiden. Det var håbløst, sagde Allan Mikkelsen.

RIF startede kampen fint, og det gav hurtigt føring ved Elliott Baliti, der sendte et hårdt indlæg fra Andreas Bonde Jespersen i mål. Senere ramte Magnus Merrild stolpen på en tilsvarende chance.

- Bedst som vi havde fat, så havde vi et udfald. På tre minutter lukkede vi to mål ind efter passivt spil. Det var ikke godt nok, fortalte Allan Mikkelsen.

Inden pausen brændte Elliott Baliti en åben chance med skud lige i benene på målmanden. Ni minutter efter pausen udlignede Christian Abildgaard på hovedstød ved bagstolpen efter hjørnespark.

RIF fik flere muligheder, som ikke blev udnyttet. Andreas Bonde Jespersen var tæt på med frispark på ydersiden af træværket. Flere mål blev det ikke til for RIF, der så kunne se Esbjerg vinde på mål på hovedstød efter hjørnespark kort før tid.

Serie 1 pulje 9

Esbjerg IF 92-Ringkøbing IF 2 3-2

Mål: 7. minut: 0-1 ved Elliott Baliti. 20. minut: 1-1. 22. minut: 2-1. 54. minut: 2-2 ved Christian Abildgaard. 84. minut: 3-2. En advarsel til RIFs Christian Abildgaard efter 83 minutter. RIF skiftede Lauge Olesen ind i pausen for Christian Pinholt, der senere kom på banen igen, og efter 55 minutter afløste Kristian Bilberg Holm Magnus Merrild.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Det kontantløse samfund: Corona-krisen kan skubbe mønter og sedler i graven

Annonce