Annonce
Fodbold

Ringkøbing IF 2 bremset i toppen

Daniel Kristensen kom på banen for Ringkøbing IF i anden halvleg, men han kunne ikke forhindre et fortjent nederlag. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IFs unge andethold var fysisk overmatchet af Sædding/Guldager, der fortjent vandt 2-0 i serie 1.

Ringkøbing: Det var Ringkøbing IFs mange unge spillere, der tabte til Sædding/Guldagers rutinerede og fysisk stærke tropper.

Sådan konkluderede RIFs andetholdstræner Allan Mikkelsen, efter RIF 2 søndag mistede terræn i toppen af serie 1 med nederlag på 2-0 hjemme mod Sædding/Guldager.

- I stærk blæst på kunstgræsbanen fik vi aldrig rigtig flow i spillet. Det var først i de sidste 20 minutter, vi fik lidt gang i spillet, men det var slet ikke nok. Det blev aldrig kønt. Vi kunne ikke styre tingene. Sædding/Guldager satte os virkelig under tryk med deres gode fysisk, så det gik faktisk lidt, som jeg havde frygtet på en dag, hvor vi var ret svækkede, fortalte Allan Mikkelsen.

Sædding/Guldager var gode. Der var et par profiler, Allan Mikkelsen havde advaret sine spillere om. Den ene var den angriber, som scorede begge kampens mål. Ved den ene scoring var RIF lidt for passive, og ved det andet mål blev skuddet rettet af på en forsvarer, så bolden sejlede over en chanceløs målmand Simon Brogaard.

- Generelt var der meget få chancer. I første halvleg havde Elliott Baliti et hovedstød. Sædding/Guldager havde kun et langskud forbi mål ud over deres scoring. I anden halvleg fik vi bare ikke skabt nok. Og da det blev 2-0, så havde vi ikke muligheder for at vende kampen igen. Der var ikke meget positivt at melde om, sagde Allan Mikkelsen.

Serie 1 pulje 9

Ringkøbing IF 2-Sædding/Guldager 0-2

Mål: 29. minut: 0-1. 75. minut: 0-2. Ingen udvisninger eller advarsler. Ringkøbing skiftede Mads Jakobsen ind i pausen for Andreas Lauridsen, efter 55 minutter kom Daniel Kristensen på banen for Magnus Merrild, og efter 63 minutter kom Tobias Plauborg Jensen på banen for Christian Abildgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Muligt hævntogt: Kvinde fik smadret sin bil

112

Sur lillebror måtte hentes af politiet

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

112

Narkokøb endte med en på låget

Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce