Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing har planlagt nedrykningskampe

Morten Secher i sort trøje har forberedt sine spillere på, at de skal regne med at spille nedrykningskampe i april, for de kampe er plottet ind i spillernes program for de næste uger. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Der er optimisme i Ringkøbing Håndbold. Spillertruppen har i hvert fald fået træningsprogram for de næste uger, og i det program er nedrykningskampene allerede placeret.

Ringkøbing: Da Ringkøbing Håndbolds spillere efter mandagens træning fik deres program for de næste uger, var det et program, der indeholdt datoer for kampe i nedrykningsspillet.

- De kampe er lagt ind i april, for vi har altså en tro på, at det ikke er slut efter onsdag, fortalte træner Morten Secher.

Han havde håbet på, at Ringkøbing Håndbold havde vundet i tirsdags, så presset havde været noget mindre resten af sæsonen.

- Det klarede vi desværre ikke, men det ændrer ikke ved, at vi allerede dengang havde tro på, at vi også kunne slå Skanderborg. Forskellen nu er bare, at vi har kniven for struben. Det havde EH Aalborg i tirsdags, og de klarede frisag. Nu håber jeg, at vi slipper alle tøjler mod Skanderborg. At vi spiller frit, sagde Morten Secher.

Ringkøbing skal vinde, og EH Aalborg skal tabe. Længere er den ikke.

- Men det er ikke noget dårligt scenarie, vi står i. Skanderborg har ikke noget at spille for, mens Silkeborg/Voel KFUM har en masse at spille for i deres kamp i Aalborg. Det kunne have været meget værre. Vi kunne have stået med en udekamp mod Team Esbjerg eller sådan noget, og Aalborg kunne have haft en kamp mod en modstander, der intet havde at spille for. Så vi er ikke langt fra det bedste scenarie for os. Eneste minus er, at vi er afhængige af andre, forklarede Morten Secher.

Han var glad for det fint høje niveau, Ringkøbing viste i starten af kampen mod Aalborg.

- Men så tippede kampen over, og vi var ikke i nærheden af en sejr i anden halvleg. Vi gik fra den ene yderlighed til den anden. Jeg håber, vi er blevet klogere. Jeg troede, vi havde redskaberne til at komme ud af en krise. Ud af de perioder hvor vi ikke scorer mål nok. Nu skal vi have set på, hvordan vi gør de perioder kortere og mindre dyre for os, sagde en optimistisk Morten Secher.

0/0
Fodbold

Lem Boldklub hjalp Klitten i serie 3

Fodbold

Ølstrup må vente en uge med at rykke op

Fodbold

Det var på grænsen til det kedelige

Ringkøbing IF

Rødt kort til RIF ændrede føring på 1-0 til smalt nederlag på 2-1

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Fodbold

Spjald IF risikerer nedrykningskamp

Sport For abonnenter

RIF-cheftræner har altid levet af fodbold: Nu stortrives han med, at fodbold ikke fylder alt

Fodbold

Skjern GF spillede bedst - Videbæk IF vandt