Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbolds Michelle Brandstrup: Det er ikke kedeligt selv om vi vinder med 18 mål

Michelle Brandstrup scorede seks mål for Ringkøbing Håndbold i den sikre sejr over AGF, og hun blev ydermere kåret som kampens spiller. Arkivfoto: Søren Palmelund
Ringkøbing Håndbold havde ikke problemer hjemme mod bundholdet AGF, der kun fik lov at score tre gange i gele anden halvleg. Ringkøbing bevarede førstepladsen i 1. division med sejr på 33-15.

Ringkøbing: 33-15. 14-3 i anden halvleg.

Havde der været tilskuere i Green Sports Arena lørdag eftermiddag, hvor Ringkøbing Håndbold sejrede let over bundholdet AGF, kunne de godt have haft en halvkedelig oplevelse. For der var ikke hverken spænding eller dramatik, og det hele var noget ensformigt.

- Men det var ikke kedeligt. Sådan fornemmer vi det i hvert fald ikke selv, fortalte Michelle Brandstrup, der blev kåret som kampens spiller for Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing Håndbold går i øjeblikket fra den ene solide sejr til den anden, og det er nærmest trivielt.

- Sådan har det da også været lidt tidligere. Men vi er blevet så meget bedre til at holde koncentrationen i samtlige 60 minutter, at gnisten er der hele tiden. Det gør det ret fedt at spille - også selv om vi fører med 15 mål, fortalte Michelle Brandstrup.

Hun scorede seks mål, men ingen af dem var fra distancen.

- Jeg tror, det sidder i underbevidstheden, at vi kan løbe igennem til endnu større chancer, fordi vi er så stærke mand mod mand. Derfor skyder vi ikke udefra. Måske var det en af de ting, vi godt kunne have trænet lidt i dag - køre nogle angrebsåbninger med afslutning fra distancen fra Jane Mejlvang og Camilla Faartoft. Det kan jo være, vi får brug for det i kampe, hvor vi møder bedre modstandere, sagde Michelle Brandstrup.

AGF gjorde det egentlig fornuftigt i første halvleg, som de kun tabte 19-12.

Men efter pausen var der flere klassers forskel. AGF fik kun scoret tre gange.

- Ringkøbing dækker bare voldsomt godt op. Vi havde store udfordringer med at score i anden halvleg. De stressede os, og når vi fejlede, blev vi straffet benhårdt på kontraløb. Ringkøbing har divisionens klart bedste hold, sagde AGFs træner Peter Conrad.

Ringkøbings træner Jesper Holmris var ikke tilfreds med første halvleg.

- Vi ændrede kun nogle småting rent defensivt, men det var nok. I anden halvleg forærede vi ikke de der pismål væk, som der var for mange af i første halvleg. Generelt var det godt at se, at vi løb kontra hele vejen igennem. Målvogterne stod godt, og de er gode til at sætte bolden hurtigt i spil, så vi fik mange af de dejlige lette mål, fortalte Jesper Holmris.

Han havde heller ikke kedet sig, selv om Ringkøbing fik en ny stor sejr.

- Hvis det var hver gang, vi vandt med 15-20 mål, så ville det nok blive kedeligt. Men vi er et sted, hvor vi hele tiden prøver at forbedre os kamp for kamp. Der er mange ting, vi kan gøre bedre, og det forsøger vi at lære af. Lige nu kører tingene fint, fordi spillerne er koncentrerede og holder alle aftaler. Det skal vi blive ved med, sagde Jesper Holmris.

Allerede tirsdag aften spiller Ringkøbing hjemme igen, når Roskilde Håndbold kommer på besøg til en udsat kamp. Så sent som for en uge siden vandt Ringkøbing 21-14 i Roskilde.

- Det er lige sådan en opgave, vi skal passe på. Når vi lige har slået Roskilde uden problemer, så er der en lille risiko for, at vi tager for let på opgaven. Lad os nu holde fast i vort gode spil. Det styrker os i længden, hvis vi kan holde koncentrationen også i en kamp, der på forhånd ser ud til at være vundet, sagde Michelle Brandstrup.

1. division damer

Ringkøbing Håndbold-AGF 33-15 (19-12)

Målscorere Ringkøbing: Michelle Brandstrup 6, Alberte Simonsen 6, Camilla Faartoft 6 (2), Jane Mejlvang 4, Sascha Juul 4, Marie-Louise Sundgaard 2, Rikke Jochumsen 2, Rikke Jensen 1, Nanna Hinnerfeldt 1 og Marigona Hajdari 1.,

Målscorere AGF: Sofie Neldeberg Nielsen 4, Kathrine Mønsted Hansen 3, Maja Østergaard 2, Clara Høgh-Poulsen 1, Sidsel Rygaard Poulsen 1, Sofie Wendelbo 1 og Malene Gandrup 1.

Straffekast: Ringkøbing 4 (2 mål), AGF 1 (0 mål).

Udvisninger: Ingen.

Tilskuere: Ingen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Ambitiøst talentakademi fyrer to trænere: Afløserne er Skjerns ligatrænere Kasper Søndergaard og Claus Dalgaard-Hansen

Skjern For abonnenter

31-årige Danni skal modernisere Tvindmøllen til fremtiden: - Jeg vil tro, at den også kører om 50 år

Annonce