Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbolds fysiske styrke blev afgørende i topkamp mod TMS Ringsted

Man slår sig altså, når man som modstander kommer ind til Nanna Hinnerfeldt og Rikke Jensen i Ringkøbing Håndbolds centrale forsvar. Arkivfoto: Jan Hinnerfeldt
Annonce

Ringkøbing Håndbold tog et vigtigt skridt mod oprykning til ligaen, da de slog TMS Ringsted i topkampen hjemme i Green Sports Arena.

Der tænker jeg ikke så meget på de to point, som selvfølgelig er det vigtigste.

Nej det var mere måden, Ringkøbing vandt på, der giver grund til øget optimisme.

Ringsted var ganske gode. Med deres hurtige spil og ganske fine fysiske styrke fik de sat Ringkøbing under pres. Ringsted bevægede sig godt i begge ender af banen, og det stillede store krav til Ringkøbing. Både når der skulle skabes chancer men så sandelig også når der skulle lukkes af defensivt.

Begge dele klarede Ringkøbing, og det var primært på grund af holdets overlegne fysiske styrke.

I forsvaret blev der tacklet igennem, og der blev spillet med en aggressivitet, som gjorde det svært for Ringsted i deres etablerede angrebsspil. Ringkøbing fik bremset de ting, de gerne ville bremse, fordi de fik tacklet effektivt og i tide.

I angrebet kunne Ringkøbings bagkæde ofte lægge et tryk, Ringsted ikke kunne håndtere. Når bolden blev sluppet hurtigt og sikkert, skabte det den ene store chance efter den anden. Eneste problem var, at Ringkøbing bare brændte for mange chancer.

Den fysiske styrke bliver efter min mening nøglen til at løse de kommende opgaver. Ikke mange hold i 1. division - om nogen - har kræfter til at være med, og det er det, der skal sende Ringkøbing tilbage i ligaen.


Den fysiske styrke bliver efter min mening nøglen til at løse de kommende opgaver.


Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Byens ældste dametøjsbutik er klar efter corona-pause: Nu håber vi bare, at folk ikke har brugt alle deres penge på nettet

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Annonce