Annonce
Håndbold

Ringkøbing Håndbolds formand om den underkendte indstilling: - Jeg tror ikke, beslutningerne ændres

Lars Buhl i sin rolle som formand for Ringkøbing Håndbold. Lars Buhl tror ikke på, der bliver ændret i de beslutninger, der allerede er truffet omkring den afbrudte håndboldsæson. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Det kan godt være, Håndboldens Appelinstans tirsdag underkendte den indstilling, et samlet udvalg for professionel håndbold fulgte fra Dansk Håndbold Forbunds administration omkring kåring af mestre og nedrykkere i landets to bedste rækker, men derfor kan det godt ende med samme konklusion alligevel, mener Ringkøbing Håndbolds Lars Buhl.
Annonce

Ringkøbing: Det kan godt være, Håndboldens Appelinstans tirsdag underkendte den indstilling, et samlet udvalg for professionel håndbold fulgte fra Dansk Håndbold Forbunds administration, der betød, at sæsonen for liga og 1. division blev afsluttet omgående. Dermed blev der fundet danske mestre og nedrykkere ud fra den aktuelle stilling.

Men det er ikke sikkert, det ændrer noget som helst.

- Nej jeg forventer, at man når frem til, at indstillingen bliver uændret, fortæller Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl, der sidder i Divisionsforeningen Håndbolds bestyrelse.

Dermed er Lars Buhl på linje med Per Bertelsen, der er formand for udvalget for professionel håndbold.

- Udvalget for Professionel Håndbold har taget beslutningen til efterretning og anerkender til fulde det uafhængige retssystems beslutning, selvom udvalget stadig er af den overbevisning, at det ligger inden for de rammer udvalget arbejder efter. Udvalget noterer sig dog samtidig, at det alene er formalia og ikke beslutningens indhold, der er underkendt, siger Per Bertelsen.

Nu skal et ekstraordinært repræsentantskabsmøde afgøre sagen. Det kan ske inden for de næste tre uger.

- Vi får bøvl og skriverier. Mange har svært ved at være objektive. De ser kun sagen fra deres egen side. Man må op i helikopteren for at se det store billede og det store fællesskab, håndbolden er. Vi har kun det her problem, fordi lovene ikke er skrevet ordentligt. Jeg tror ikke, beslutningerne ændres. Uanset hvad så bakker vi i Ringkøbing Håndbold op om det, fællesskabet beslutter, siger Lars Buhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce