Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbolds Camilla Faartoft: Taber vi i Aalborg har vi ikke råd til at tabe mere i denne sæson

Camilla Faartoft i fuld fart for Ringkøbing Håndbold. Ringkøbings topscorer skal sammen med resten af truppen levere en god indsats for at vinde topkampen ude mod EH Aalborg lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Jan Hinnerfeldt
Ringkøbing Håndbold spiller topkamp ude mod EH Aalborg lørdag, og det er en kamp, Ringkøbing Håndbold ikke har råd til at tabe, hvis Ringkøbing skal spille med om direkte oprykning til ligaen.
Annonce

Ringkøbing: Uafgjort hjemme mod Bjerringbro og nederlag på 25-24 hjemme mod Hadsten. Ringkøbing Håndbold er allerede snublet to gange i denne sæson efter kun syv spillerunder.

Derfor er der maksimalt pres på Ringkøbing Håndbold, når de lørdag eftermiddag spiller ude mod topholdet EH Aalborg, der har vundet samtlige syv kampe i denne sæson.

- Taber vi i Aalborg, så har vi ikke råd til at tabe mere i denne sæson. Det vil være utroligt hårdt rent mentalt med et nederlag, for så vil vi have fem point op til Aalborg, og det bliver ikke let at hente, siger Ringkøbing Håndbolds topscorer Camilla Faartoft.

Helt så sort ser assistenttræner Nicolas Høstrup ikke på tingene.

- Jeg ser ikke kampen som enten-eller. Der vil være mange kampe tilbage. Vi er kun en tredjedel inde i turneringen. Vi har et godt hold, så der er tid til at komme tilbage, siger Nicolas Høstrup.

Annonce

Skruen skal holdes i vandet

Ringkøbing henter en del af optimismen i, at Aalborg endnu ikke har mødt tophold. Faktisk er Aalborgs tre næste kampe mod Ringkøbing, Hadsten og SønderjyskE.

- Ja det er nu, vi skal holde skruen i vandet. De tre næste kampe er nøglekampe for os. Og det er jo ikke en gang nok at vinde dem, hvis vi så dummer os i andre kampe. Så vil det være lidt ligegyldigt. Ind til nu har vi klaret skærene, og det er vi meget glade for, fortæller Aalborgs træner Allan Heine, der for år tilbage selv stod i spidsen for Ringkøbing Håndbold.

Heine har set alle Ringkøbings kampe på video.

- Bagkæden er skræmmende. De har mange spillere, der scorer pænt med mål. Ind til nu har vi haft rækkens bedste defensiv. Den defensiv skal virkelig stå sin prøve mod Ringkøbing, der er det hold, der har scoret flest mål, fortæller Allan Heine, der ser kampen som meget afgørende for Ringkøbing, mens Aalborg selv formentlig godt kan leve med et nederlag.

Annonce

Masser af energi i truppen

I Aalborg glæder man sig til at komme i gang igen, og sådan har de det også i Ringkøbing.

- Vi glæder os helt vildt. Vi har masser af energi i truppen. Ingen er skadet, og nu er vi spændte på at se, hvor vi står i forhold til topholdet. Vi kommer med alt, hvad vi har. For os drejer det sig om at få skabt de rigtige chancer og få afsluttet ordentligt mod en stærk målvogter. Gør vi ikke det, risikerer vi, at det koster for meget i den anden ende, fortæller Camilla Faartoft.


Vi glæder os helt vildt. Vi har masser af energi i truppen. Ingen er skadet, og nu er vi spændte på at se, hvor vi står i forhold til topholdet.

Camilla Faartoft, Ringkøbing Håndbold


For første gang i denne sæson stiller Ringkøbing ikke op som favoritter.

- Sådan må det være, når vi skal spille på udebane mod et ubesejret tophold. Jeg synes da også, Aalborg er gode. Især deres start-syver. I angrebsspillet spiller de klogt, og de er med deres bevægelighed god til at finde hullerne i modstandernes forsvar. De har ikke spillere, der har lavet vildt mange mål, men de fremstår som en homogen enhed med gode spillere på alle pladser. En meget vanskelig opgave at starte med her efter nedlukningen, siger Ringkøbings cheftræner Jesper Holmris.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce