Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold var rejsetrætte - det kostede i Naturens Rige Cup

Rikke Jensen og Camilla Faartoft var skarpe i Ringkøåbing Håndbolds bagkæde med 16 mål tilsammen. De bliver spændende at følge i den kommende sæson. Ringkøbing Håndbold tabte dog 23-21 mod Buxtehuder i Naturens Rige Cup, og det betyder kamp mod Nykøbing Falster i Skjern på lørdag. Foto: John Thomsen
Ringkøbing Håndbolds lange rejse til Busan i Sydkorea sad i kroppen på spillerne, da Ringkøbing tog hul på Naturens Rige Cup med nederlag på 23-21 mod tyske Buxtehuder SV. Træner Jesper Holmris mente ikke, Ringkøbing viste det normale niveau.

Ringkøbing: Rikke Jensen og Camilla Faartoft stjal i høj grad billedet, da Ringkøbing Håndbold onsdag aften spillede deres første træningskamp på hjemmebane i denne sæson - og eneste hjemmekamp.

For klubbens to nye bagspillere viste sig at være særdeles kompetente skytter i bagkæden, og i lang tid var de stort set ene om at holde Ringkøbing inde i den første kamp i Naturens Rige Cup, da Ringkøbing nærmest traditionen tro mødte tyske Buxtehuder SV.

Rikke Jensen og Camilla Faartoft scorede tilsammen 16 mål, men det kunne ikke forhindre et nederlag på 23-21. Og det var på en måde et hæderligt nederlag, for undervejs i anden halvleg var Ringkøbing bagud med 20-11.

Ringkøbing fik en skidt start. Buxtehuder førte hurtigt 5-1. Fire mål scoret på kontraløb efter afbrændere og fejl af hjemmeholdet.

Det fik træner Jesper Holmris til at tage en timeout, hvor der var skæld ud for elendige returløb. Det hjalp.

Resten af første halvleg haltede Ringkøbing lidt efter. Det kneb gevaldigt at skabe chancer, så det var skytterne, der måtte tage affære.

- Vi spillede for langsomt. Jeg savnede noget fart, og uden fart var det naturligt, at det var Rikke Jensen og Camilla Faartoft, der var i centrum. For mig at se, var spillerne trætte. Jeg tror, rejsen til Busan stadig sad i kroppen på dem, sagde Jesper Holmris efter kampen.

Efter pausen startede Ringkøbing med at lave for mange fejl i kontrafasen. Redninger var der ikke mange af i målet, så det var forholdsvis let for Buxtehuder at bringe sig foran 20-11 og 22-15.

Men tingene blev bedre. Pludselig fik Ryoko Amitani fat i målet. Hun reddede to-tre kontraløb og et par åbne chancer afsluttende med redning af straffekast. Ydermere kom der en scoring fra begge fløje, og Nanna Hinnerfeldt fik scoret fra stregen, som Alberte Simonsen havde gjort det tidligere.

Det nåede faktisk at blive spændende. Seks minutter før tid blev der reduceret til 22-20. Ved 23-21 smed Ringkøbing to bolde væk i angrebet med dårlige afleveringer, og der var skud over mål. Derfor kunne Buxtehuder holde fast.

Nederlaget betyder, Ringkøbing Håndbold skal spille mod Nykøbing Falster på lørdag klokken 14 i Ringkøbing Skjern Kulturcenter, hvor der spilles fire kampe både lørdag og søndag. Hvis Ringkøbing taber den kamp, skal de spille om at undgå sidstepladsen søndag klokken 11.30. Hvis de omvendt vinder, skal der spilles om femtepladsen søndag klokken 14.

Tidligere onsdag vandt Team Esbjerg 30-29 over Japan, mens CSKA Moskva vandt 28-26 over Randers HK. Det betyder, Team Esbjerg skal møde Moskva, mens Randers skal møde Japan.

Naturens Rige Cup

Ringkøbing Håndbold-Buxtehuder SV 21-23 (9-13)

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Rikke Jensen 9, Camilla Faartoft 7 (2), Alberte Simonsen 2, Rikke Jochumsen 1, Nanna Hinnerfeldt 1 og Marie-Louise Sundgaard 1. Straffekast: Ringkøbing 2 (2 mål), Buxtehuder 2 (1 mål). Udvisninger: En til hvert hold. Tilskuere: Omkring 200 i Green Sports Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce