Sport

Ringkøbing Håndbold tabte årets første ligakamp

En velspillende Natasja Clausen kunne ikke forhindre årets første nederlag. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Der var gode takter ind imellem af Ringkøbing Håndbold mod Silkeborg/Voel KFUM, men problemet var i sidste ende velkendt - Ringkøbing scorer for få mål.

Ringkøbing: To føringer på tre mål i første halvleg og tre føringer på to mål i anden halvleg var ikke nok for Ringkøbing Håndbold til at hente point i årets første hjemmekamp.

Men muligheden var der på en dag, hvor Silkeborg/Voel KFUM bestemt ikke imponerede. Gæsterne brændte meget, de lavede en del fejl, men det var i sidste ende alligevel nok til at hente to point.

De mange afbrændere i første halvleg skal Ringkøbings målvogter Natasja Clausen have en stor del af æren for. Med en redningsprocent på 50 før pausen var Natasja Clausen afgørende for, at Ringkøbing kunne gå til pause foran 11-10. De tre mål i øvrigt scoret af fløjen Natasha Nolevska, som var skarp på de tre kontramuligheder, hun fik før pausen.

Ringkøbing scorede de ti af de 11 mål i de første 20 minutter. Men senere haltede det mere og mere i angrebet. Træner Mads Brandt prøvede mange forskellige opstillinger i bagkæden, men det blev sværere og sværere at skabe åbne chancer.

Det gik lidt bedre igen i starten af anden halvleg frem til 14-12 efter 36 minutters spil. Men resten af kampen var det tydeligt, at det ville blive et spørgsmål, om hjemmeholdet kunne score nok.

Fra 14-12 gik der for lang tid inden scoring nummer 15. Trods føring på 15-14 kom Ringkøbing bagud første gang i kampen ved 16-15 til Silkeborg/Voel, og senere i kampen var Ringkøbing aldrig nærmere end et enkelt mål. Og da 19-18 blev til 21-18, var alle klar over, hvem der ville vinde.

For Ringkøbing var Ida Lagerbon farligst med otte mål, men hun lavede også en stribe fejl. Natasha Nolevska var ganske godt på højre fløj, og Natasja Clausen gjorde det fint, selv om redningsprocenten faldt til 39 samlet.

Selv om Ringkøbing var tæt på at være ved fuld styrke, så var det ikke godt nok i dag. Næste opgave er allerede på tirsdag ude mod TTH Holstebro.

HTH LigaenRingkøbing Håndbold-Silkeborg/Voel KFUM 20-24 (11-10)

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Ida Lagerbon 8 (1), Natasha Nolevska 4, Simone Rasmussen 2 (1), Nicoline Berthelsen 1, Michelle Brandstrup 1, Sille Thomsen 1, Nanna Hinnerfeldt 1, Marigona Hajdari 1 og Naja Nissen 1.

Målscorere Silkeborg/Voel KFUM: Sofie Bæk Andersen 11 (2), Lea Hansen 4, Jane Schumacher 3 (2), Helene Kindberg 2, Rikke Iversen 2, Camilla Fangel 1 og Emilie Ytting Pedersen 1.

Straffekast: Ringkøbing 4 (3 mål), Silkeborg/Voel 5 (4 mål).

Udvisninger: Ringkøbing to, Silkeborg/Voel ingen.

Tilskuere: 310 i Green Sports Arena i Ringkøbing.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Tabellen viser vi ikke har været gode nok

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds damer er ude af topstriden