Sport

Ringkøbing Håndbold slog de danske mestre - næsten

Ida Lagerbon var et meget stort aktiv angrebsmæssigt. Alene i første halvleg scorede backen seks gange. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ringkøbing Håndbold leverede en meget fin præstation mod de danske mestre fra København Håndbold. Ni minutter før tid førte Ringkøbing 20-19, men de tabte 25-22.

Ringkøbing: Det kan godt være, København Håndbold lige har vundet i Champions League. Men de var godt nok i store problemer i Ringkøbing onsdag aften i HTH Ligaen.

Efter en helt igennem fornem indsats havde Ringkøbing så fint fat i kampen, at hjemmeholdet ni minutter før tid førte 20-19 på femte scoring på fem straffekast af Ida Lagerbon.

Seks minutter senere stod det klart, at København ville vinde. Gæsterne førte 24-19 på fem scoringer i træk.

Hvad gik galt? Ja småting. Et skud på stolpen, en kikser fra fløjen, et par fejl. Og det blev straffet prompte af kyniske København, der så bare stormede ned id en anden ende, hvor de kom forholdsvis hurtigt frem til lette scoringer.

Ringkøbing spillede en fantastiske første halvleg, som de vandt 10-9. To gange var der føringer på tre mål med chance for at øge til fire. København fandt aldrig rytmen mod Ringkøbings forsvar med en spiller liggende fremme, og i forsvaret så København lidt tunge ud, når Ringkøbing holdt tempoet højt.

De fine takter fortsatte til 14-11. Så fulgte en periode med flere fejlafleveringer over for et lidt mere aggressivt forsvar fra gæsterne, der fik deres første føring i kampen med 15-14.

Men Ringkøbing var på ingen måde slået. Selv om Ringkøbing ikke fik udnyttet to perioder i overtal, holdt de så meget fast, at de altså kunne førte 20-19.

Ringkøbings indsats var i den grad opløftende. Med fem spillere ude var det synd, at det ikke gav et uventet point oven på en helt igennem flot indsats.

HTH LigaenRingkøbing Håndbold-København Håndbold 22-25 (10-9)

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Ida Lagerbon 9 (5), Henriette Hansen 4, Marigona Hajdari 4, Camilla Maibom 2, Sille Thomsen 2 og Nanna Hinnerfeldt 1.

Målscorere København Håndbold: Linn Blohm 7, Anne Cecilie de La Cour 6, Louise Føns 5, Larissa Nusser 2, Debbie Bont 2, Mai Kragballe 1, Jenny Alm 1 og Hanna Blomstrand 1

Straffekast: Ringkøbing 5 (5 mål), København 1 (0 mål).

Udvisninger: Ringkøbing to, København fem.

Tilskuere: 334 i Green Sports Arena i Ringkøbing.

0/0
Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard var en forstærkning

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden