Sport

Ringkøbing Håndbold skal tilbage til de gamle dyder

Jane Mejlvang mangler lige det sidste i sin genoptræning, så hun er heller ikke med onsdag aften, når Ringkøbing Håndbold spiller hjemme mod pokalvinderne fra Nykøbing Falster. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Fight, udstråling og sammenhold. Det er de ting, Ringkøbing Håndbold skal finde frem igen for at komme tilbage på rette spor i ligaen, hvor seneste indsats i Holstebro var elendig på alle måder.

Ringkøbing: Resultatmæssigt og spillemæssigt var det meget skidt, det Ringkøbing Håndbold leverede ude mod TTH Holstebro i sidste uge. Men trænerparret Mads Brandt og Mads Krogslund var mindst lige så trætte af den mangel på gnist og vilje, der blev leveret.

- Den udgave af os selv kan jeg ikke lide. Vi skal vise en langt bedre udgave af os selv frem i resten af sæsonen. Vi skal tilbage til de gamle dyder med fight, udstråling og viljen til at stå sammen. De ting har vi vist før, og de ting skal vi finde tilbage til. Det bliver hårdt, men der er kun os selv til at rejse os, siger Mads Brandt.

Onsdag aften står Ringkøbing med en meget vanskelig opgave, når Nykøbing Falster kommer på besøg. Nykøbing Falster er nye pokalvindere, de ligger nummer to i ligaen, og de er ganske godt spillende. På en måde en gratis kamp for et bundhold som Ringkøbing Håndbold, som ingen forventer, kan hente point.

- Vores lille chance ligger i, at Nykøbing Falster er i et hårdt program for tiden. De spillede i EHF-Cup i weekenden, de skal på en lang tur til Ringkøbing, og så skal de spille i den kommende weekend også. Vi skal udnytte, hvis de sparer spillere eller slapper af på anden måde, fortæller Mads Brandt.

Følg kampen live på dbrs.dk

Mads Brandt stiller med samme trup som i Holstebro. Det betyder, at Jane Mejlvang stadig mangler lidt i at kunne spille med.

- Vi skal højne vort niveau, så vi spiller godt i længere perioder. Især angrebsspillet skal forbedres, for det er en af de bedste måder til at undgå, at modstanderne løber kontra på os hele tiden. Kontraløb er virkelig en hæmsko for os. Når vi står hjemme på buen i forsvaret, står vi jo ganske godt. Og så skal vi score mere end de der 20 mål. 20 mål er som regel for lidt til at hente point. Men vigtigst er det, at vi leverer en indsats, hvor vi efter kampen kan se hinanden i øjnene igen med god samvittighed, siger Mads Brandt.

I øvrigt kan Dagbladets abonnenter følge Ringkøbing Håndbolds hjemmekamp live fra klokken 19.30 her på dbrs.dk.

0/0
Skjern Håndbold

Tilbageslag for Skjern Håndbold i slutspillet

Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF