Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold sendt ned i 1. division

Jane Mejlvang sled og slæbte for Ringkøbing Håndbold, men hendes ti scoringer mod Skanderborg rakte ikke til en sejr, så nu må Ringkøbing ned i 1. division. Foto: Ole Nielsen
Ringkøbing Håndbold er ude af ligaen. I sidste spillerunde blev det til nederlag på hele 28-22 ude mod Skanderborg Håndbold, og så hjalp det ikke det mindste, at Silkeborg/Voel KFUM som ønsket slog EH Aalborg.

Skanderborg: To sejre og to uafgjorte i 26 kampe var ikke nok for Ringkøbing Håndbold til at overleve i HTH ligaen. For med onsdagens nederlag på 28-22 ude mod Skanderborg Håndbold må Ringkøbing Håndbold gå den tunge gang ned i 1. division som direkte nedrykker fra ligaens sidsteplads.

Kravet var en sejr til Ringkøbing. En sejr holdet bare aldrig var i nærheden af.

Første halvleg var godt nok helt lige, og Ringkøbing havde føringer nogle gange. Men en skidt afslutning på første halvleg med tre mål på stribe til Skanderborg gav hjemmeholdet føring på 12-10.

Lynhurtigt efter pausen blev den føring udbygget til 14-10. Det var det værste, der kunne ske for Ringkøbing. For holdet er på ingen måde kendt for at score mange mål, og bare det at skulle score fire mål mere end modstanderne i de sidste 25 minutter, var som ventet for stor en mundfuld.

17-14 til Skanderborg blev til 20-14. Selv om det var med omkring 20 minutter tilbage, var det reelt dødsstødet.

Ringkøbing forsøgte det bedste, de kunne. Det var bare ikke nok. Skanderborg havde kampen under kontrol, og på en måde kom det til at ligne for mange andre kampe i denne sæson, hvor Ringkøbing i slutfasen har manglet kvalitet til at hente afgørende point.

Hvad der skal ske nu i Ringkøbing Håndbold, er uvist. Formand Lars Buhl har dog sagt, at klubben hurtigst muligt vil tilbage i ligaen. Men hvem spillerne bliver på det nye hold, er stadig meget usikkert, da flere af spillerne ventes at stoppe efter denne sæson.

En ny og barsk hverdag venter i Ringkøbing Håndbold.

0/0
Skjern Håndbold

Eivind Tangen ser med fortrøstning frem mod den tredje semifinale: Vi er gode i den her slags kampe

Skjern Håndbold For abonnenter

Eggert timede satsning helt perfekt i undertal

Fodbold

RIF 2 havde mulighederne til sidst

Ringkøbing IF

Fremragende indsats af RIF: Tre kampe og syv point på en uge

Fodbold For abonnenter

BK Klitten-spiller indtager førstepladsen på topscorerlisten

Skjern Håndbold

Skjern Håndbold skal ud i den tredje semifinale

Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Sport

Ringkøbing IF overtager førstepladsen efter sejr med tenniscifre