Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold scorede 20 mål på kontraløb - det kunne have været 30

Stort smil hos en meget glad Sanne Beck Hansen, der scorede hele 12 mål i kampen mod Sæby. Foto: John Thomsen
Med Sanne Beck Hansen og målvogter Ryoko Amitani som de største profiler kørte Ringkøbing Håndbold totalt hen over Sæby i anden halvleg. Ringkøbing vandt 34-21 i en kamp, de skulle have vundet endnu større.

Sæby: Hvis Ringkøbing Håndbolds spillere snakker med undertegnede efter en kamp, så koster det bøder i truppens bødekasse.

Men der var ikke noget at gøre for Sanne Beck Hansen efter kampen mod Sæby. Hun skulle altså stille op til en lille snak og et foto, for med 12 scoringer på 15 forsøg var hun Ringkøbing Håndbolds helt store profil søndag sidst på eftermiddagen.

- Ja det var vildt, sagde en meget glad Sanne Beck Hansen, der kom på banen som højre fløj efter omkring 10-15 minutters spil.

Hun kunne ikke forklare, hvorfor det gik så fantastisk i Sæby, og hun mente heller ikke, hun tidligere havde scoret 12 mål i en kamp.

- Men det har før kørt godt for mig mod Sæby. Sådan er det bare. Ellers har jeg ingen forklaring, sagde Sanne Beck Hansen, der kom til Ringkøbing Håndbold før denne sæson fra Oddense-Otting. Tidligere har hun spillet i Mejrup/Hvam og TTH Holstebro, hvor Sanne Beck Hansen var med til at vinde EHF Cup i 2015, lige som hun har vundet bronze til VM i 2014 med U-landsholdet.

Mange af hendes mål mod Sæby blev scoret på kontraløb.

- Godt forsvar og kontraløb var vejen frem mod dem. Det vidste vi, og det holdt stik. Men første halvleg var ikke god nok. Vi mistede for mange bolde, og vi lukkede for mange mål ind. Anden halvleg var flot. Sæby kørte trætte, og det straffede vi, fortalte Sanne Beck Hansen.

Hun er vildt glad for at spille i Ringkøbing Håndbold.

- Vi har et fantastisk sammenhold. Og så får jeg lov til at spille forholdsvis mange minutter. Flere end jeg havde forventet. Det gør bare, at jeg glæder mig til hver eneste træning og hver eneste kamp, sagde Sanne Beck Hansen.

Lidt derfra lå en meget smilende Ryoko Amitani. Hun havde spillet hele anden halvleg - og med fin succes. Flere gode redninger og meget præcise udkast til nogle af de mange scoringer, Ringkøbing fik på kontraløb.

- Men vi fik ikke nok. Vi brændte vel en håndfuld, og lige så mange gange smed vi bare bolden væk, sagde Sanne Beck Hansen.

Ud af de 34 mål var vel omkring de 20 på kontraløb. Og det kunne godt have været 30. Så mange muligheder var der.

- Ja vi fik virkelig øvet kontraløb. Men vi skal være skarpere i den fase af spillet. Jeg var ret irriteret over de mange fejl i første halvleg, sagde træner Jesper Holmris.

Spillerne snakkede meget om, at en del af de tekniske fejl kom, fordi bolden ganske enkelt var for død i det. Der var så meget harpisk på, at bolden blev hængende i gulvet. Nogle af fejlene så da også helt håbløse ud, så man må håbe, det var en brugbar undskyldning.

Sæby scorede også på en del kontraløb.

- Så det blev en kamp med indianerhåndbold. 55 mål og mulighed for 70 - mindst. Men sådan blev kampen, fordi Sæby gerne vil spille med fart, sagde Jesper Holmris.

Han var meget tilfreds med indsatsen fra Sanne Beck Hansen og Ryoko Amitani.

- Der var godt nok fart i fødderne på Sanne. Hun greb virkelig chancen, når den bød sig, og hun var skarp. Det var også fantastisk at se Ryoko spille godt. Ryoko er en af de mest disciplinerede til træning, hvor hun ofte gør det godt. Det har knebet i kampene, men i dag var hun på toppen. Hun er dygtig til at sætte spillet i gang, og hendes lange udkast er meget præcise. I det hele taget var det godt, som vi fik minutterne fordelt på alle spillere. Det kunne næsten ikke være bedre, fortalte Jesper Holmris.

Nu venter tre kampe på hjemmebane mod tre andre bundhold.

- Der er endnu større krav om at dække godt op i de kampe, for vi får garanteret ikke så mange muligheder for at slå kontra. Hadsten og Stjernen går bolden op, så det er sværere at sætte fart, forklarede Jesper Holmris.

Næste kamp er allerede torsdag aften hjemme mod Hadsten.

Annonce
Ryoko Amitani var jublende lykkelig efter sin fine anden halvleg. Det blev der hurtigt efter kampen sendt besked om på telefonen, mens hun strakte ud. Foto: John Thomsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce