Sport

Ringkøbing Håndbold kæmpede sig ud af modgang til vigtigt point

Ida Lagerbon blev kørt til undersøgelse for en brækket ankel kort før kampen mod Aalborg, og det svækkede selvfølgelig Ringkøbing i den vigtige bundkamp. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Med endnu en alvorlig skade til Ringkøbing Håndbold var odds hårde inden kampen ude mod EH Aalborg, men selv uden Ida Lagerbon fik Ringkøbing hevet et utroligt vigtigt point hjem med 23-23.

Aalborg: Hatten af for Ringkøbing Håndbold.

For når man kan hente point i en afgørende udekamp med endnu en skade på venstre back, så er der en del mental styrke at gøre godt med.

En mental styrke der blev understreget i slutfasen. Seks minutter før tid var EH Aalborg foran 23-20, men alligevel fik Ringkøbing fightet sig til uafgjort.

Ida Lagerbons skade under opvarmningen sad i Ringkøbing fra start. Efter godt et kvarter var Ringkøbing bagud 9-4. Bagud 10-5 så det stadig sort ud, men en periode i overtal blev vundet med 2-0, og det formindskede Aalborgs føring til 11-10 ved pausen.

I anden halvleg haltede Ringkøbing stadig en smule efter, men det blev aldrig med mere end tre-fire mål, så der var hele tiden håb. For Aalborg spillede ikke specielt godt. Det skyldtes til dels, at Ringkøbing dækkede meget godt op i deres offensive opstilling, der sjældent gav hjemmeholdets bagspillere ro.

I angrebet var det imponerende at se Simone Rasmussen tage masser af ansvar som venstre back med fornemme scoringer. Michelle Brandstrup og Camilla Maibom kom mere og mere med, og da Henriette Hansen afsluttede fint på højre fløj lykkedes med et par scoringer, lykkedes det at hive et vitalt point hjem.

Det ene point betyder, at Ringkøbing ligger tredjesidst med fire point, mens Ajax København og EH Aalborg deler sidstepladsen med tre point. Det viser, hvor vigtigt resultatet i Aalborg var for Ringkøbing Håndbold.

HTH LigaenEH Aalborg-Ringkøbing Håndbold 23-23 (11-10)

Målscorere EH Aalborg: Laura Damgaard 6 (5), Julie Jensen 5, Anne Brinch-Nielsen 3, Emma Steffin 3, Line Larsen 2, Sara Kjærsgaard 2, Julie Aagaard 1 og Katharina Lyngsø Jensen 1.

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Simone Rasmussen 9 (5), Henriette Hansen 5, Michelle Brandstrup 3, Camilla Maibom 3, Sille Thomsen 2 og Marigona Hajdari 1.

Straffekast: Aalborg 5 (5 mål), Ringkøbing 5 (5 mål).

Udvisninger: Aalborg fem - de tre til Laura Damgaard der fik rødt kort, Ringkøbing to.

Tilskuere: 562 i Nr. Sundby Idræts Center Hal 1.

0/0
Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard var en forstærkning

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden