Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold henter venstre back i Sverige

Rikke Jensen har fået sin håndboldopdragelse i FC Midtjylland, hvor hun i den periode også spillede 17 U20-landsholdskampe. Pressefoto
Den 23-årige Rikke Jensen vender tilbage til Danmark og Ringkøbing Håndbold efter fire sæsoner i svensk håndbold.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold har fået endnu en aftale på plads. Denne gang er det den 23-årige venstre back Rikke Jensen, der vender hjem til Danmark efter fire sæsoner i svensk håndbold. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse onsdag.

Rikke Jensen har fået sin håndboldopdragelse i FC Midtjylland, hvor hun i den periode også spillede 17 U20-landsholdskampe. Den 1,89 meter høje bagspiller skiftede som senior til de svenske mestre fra Sävehof, hvor hun spillede Champions League og har derefter spillet i BK Heid og HK Aranäs.

Med sig til Danmark har Rikke sin svenske kæreste. Han er elektriker, og har gennem Ringkøbing Håndbolds sponsor Jens Byskov A/S allerede fået et job, når de lander i Ringkøbing.

- Vi har fået en tovejsspiller, som ikke har fået vist sit potentiale i de danske seniorrækker endnu, så vi glæder os til at tage imod Rikke i Ringkøbing. Vi har før snakket om Rikke som emne i klubben, og træner Jesper Holmris kendte også til hende. Så da vi fik en venlig henvendelse fra en tidligere træner om, at Rikke kunde være en mulighed, var vi ikke så længe om at kontakte hende. Det er også fantastisk, at man på kort tid kan finde arbejde og lejlighed til Rikke og kæresten John, så tak til Byskov El og Green Ejendomme for hurtigt at kunne hjælpe to nye borgere til Ringkøbing og Naturens Rige, fortæller Ringkøbing Håndbolds bestyrelsesformand Lars Buhl.

Rikke Jensen ser frem til at komme tilbage til Danmark.

- Det bliver interessant at komme tilbage til Danmark efter fire gode år i det svenske. Jeg ser meget frem til at spille i Ringkøbing Håndbold og igen prøve kræfter med dansk håndbold. Jeg har allerede nu fået indtrykket af en ambitiøs klub med alle forudsætninger på plads. Det er en spændende vision, klubben har sat og en opgave, som jeg glæder mig meget til at hjælpe med. Så jeg håber selvfølgelig, at jeg kan bidrage så meget som muligt med mine kompetencer både på og udenfor banen. Alt i alt så skal det i hvert fald blive en spændende og ny udfordring i det vestjyske, udtaler Rikke Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Vognmand venter på retningslinjer: Hvis studenterne skal holde en meters afstand kan det ikke lade sig gøre

Annonce