Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold henter venstre back i Sverige

Rikke Jensen har fået sin håndboldopdragelse i FC Midtjylland, hvor hun i den periode også spillede 17 U20-landsholdskampe. Pressefoto
Den 23-årige Rikke Jensen vender tilbage til Danmark og Ringkøbing Håndbold efter fire sæsoner i svensk håndbold.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold har fået endnu en aftale på plads. Denne gang er det den 23-årige venstre back Rikke Jensen, der vender hjem til Danmark efter fire sæsoner i svensk håndbold. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse onsdag.

Rikke Jensen har fået sin håndboldopdragelse i FC Midtjylland, hvor hun i den periode også spillede 17 U20-landsholdskampe. Den 1,89 meter høje bagspiller skiftede som senior til de svenske mestre fra Sävehof, hvor hun spillede Champions League og har derefter spillet i BK Heid og HK Aranäs.

Med sig til Danmark har Rikke sin svenske kæreste. Han er elektriker, og har gennem Ringkøbing Håndbolds sponsor Jens Byskov A/S allerede fået et job, når de lander i Ringkøbing.

- Vi har fået en tovejsspiller, som ikke har fået vist sit potentiale i de danske seniorrækker endnu, så vi glæder os til at tage imod Rikke i Ringkøbing. Vi har før snakket om Rikke som emne i klubben, og træner Jesper Holmris kendte også til hende. Så da vi fik en venlig henvendelse fra en tidligere træner om, at Rikke kunde være en mulighed, var vi ikke så længe om at kontakte hende. Det er også fantastisk, at man på kort tid kan finde arbejde og lejlighed til Rikke og kæresten John, så tak til Byskov El og Green Ejendomme for hurtigt at kunne hjælpe to nye borgere til Ringkøbing og Naturens Rige, fortæller Ringkøbing Håndbolds bestyrelsesformand Lars Buhl.

Rikke Jensen ser frem til at komme tilbage til Danmark.

- Det bliver interessant at komme tilbage til Danmark efter fire gode år i det svenske. Jeg ser meget frem til at spille i Ringkøbing Håndbold og igen prøve kræfter med dansk håndbold. Jeg har allerede nu fået indtrykket af en ambitiøs klub med alle forudsætninger på plads. Det er en spændende vision, klubben har sat og en opgave, som jeg glæder mig meget til at hjælpe med. Så jeg håber selvfølgelig, at jeg kan bidrage så meget som muligt med mine kompetencer både på og udenfor banen. Alt i alt så skal det i hvert fald blive en spændende og ny udfordring i det vestjyske, udtaler Rikke Jensen.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rejs tilbage til 1700-tallet: Festival brager løs med flere end 60 arrangementer

Kultur

Vestjyllands ånd udkommer nu som fotobog og på vinyl

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing IF

To gange Mikkel forlænger aftalerne

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Det er ganske gratis at sige ja til at gøre en forskel

Per Fjord bor i Skjern. Det samme gør Emmanuel Cinzah. Annie Pihlmann bor i Hvide Sande. Tre mennesker med en aldeles forskellig baggrund og uddannelse. De kender sandsynligvis ikke hinanden på det mere personlige plan og har nok ikke holdt grillfester sammen, men på vidunderlig vis er de alligevel fælles om noget af det, der for alvor giver værdi. De er på hver sin måde frivillig, og det er vel at mærke med så tilpas stort et hjerte, at det er umuligt at lade være med at give dem en "skriftlig krammer" her på lederplads. I den seneste uge har de i Dagbladet fortalt om deres passion - det at være frivillig - og det er læsning, der trænger helt ind under huden og giver stof til eftertanke. Når Annie Pihlmann, der de seneste ni år har stået i spidsen for at holde styr på de 90 frivillige på Anker Fjord Hospice i Hvide Sande, på beskeden vis siger: "Det er en gave at være med i frivilligt arbejde. For os er det helt naturligt at være frivillige, fordi du kan være med til at gøre en forskel på en god måde. Det giver så meget mening" ... Når Per Fjord, der gennem tiden har været involveret i omkring 25 foreninger samt tiltag i og omkring Skjern, understreger, at det altid har været fællesskabet, der har trukket det store læs: "Det, man får igen, er at se glæde hos andre. Det er belønning nok i sig selv" ... Når Emmanuel Cinzah, fortæller, hvorfor det betyder meget for ham, at han - ud over at være præst for 200 voksne og børn i den baptistiske menighed i Skjern, køre skolebus for Lyne Friskole morgen og eftermiddag og have opgaver som tolk - har arbejdet for at etablere et børnehjem i Myanmar for at hjælpe børn i det land, han selv flygtede fra, fordi han blev forfulgt: "Vi skal hjælpe, og vi skal gøre så meget, som vi kan for vores hjemland" ... Når man hører om sådan et engagement, burde det ikke lade til at være svært at lokke flere frivillige til at give en hånd med. Men sådan er verden anno 2019 ikke skruet sammen. Annie Pihlmann kan godt bruge flere frivillige hænder på hospice i Hvide Sande, og Per Fjord har haft mere end svært ved at finde en afløser til at fylde Tigris-dragten, den grønne figur, der er med til at underholde tilskuerne under Skjern Håndbolds hjemmekampe. Det er ikke så mærkeligt, at han frygter, at de unge kommer til at gå glip af noget: "Det er da klart sjovere at møde folk i virkeligheden end at møde dem gennem en skærm". Hvor har Per Fjord ret, og forhåbentlig er der alligevel om 30, 40 og 50 år både en Per, en Emmanuel og en Annie her i lokalområdet. For det er mennesker som de tre, der er med til at gøre det lettere for alle os andre at bo og leve her i kommunen. Så husk nu - det er ganske gratis at sige ja til at være frivillig og være med til at gøre en forskel. Og det giver også noget til én selv.

Videbæk For abonnenter

Nicoline, Kasper og Lukas: Hvis vi ikke havde klubben, ville vi sidde hjemme foran en skærm

Ringkøbing-Skjern

Socialudvalg har udpeget sparemål: Klippekort og normeringer til demente slipper