Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold henter venstre back i Sverige

Rikke Jensen har fået sin håndboldopdragelse i FC Midtjylland, hvor hun i den periode også spillede 17 U20-landsholdskampe. Pressefoto
Den 23-årige Rikke Jensen vender tilbage til Danmark og Ringkøbing Håndbold efter fire sæsoner i svensk håndbold.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold har fået endnu en aftale på plads. Denne gang er det den 23-årige venstre back Rikke Jensen, der vender hjem til Danmark efter fire sæsoner i svensk håndbold. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse onsdag.

Rikke Jensen har fået sin håndboldopdragelse i FC Midtjylland, hvor hun i den periode også spillede 17 U20-landsholdskampe. Den 1,89 meter høje bagspiller skiftede som senior til de svenske mestre fra Sävehof, hvor hun spillede Champions League og har derefter spillet i BK Heid og HK Aranäs.

Med sig til Danmark har Rikke sin svenske kæreste. Han er elektriker, og har gennem Ringkøbing Håndbolds sponsor Jens Byskov A/S allerede fået et job, når de lander i Ringkøbing.

- Vi har fået en tovejsspiller, som ikke har fået vist sit potentiale i de danske seniorrækker endnu, så vi glæder os til at tage imod Rikke i Ringkøbing. Vi har før snakket om Rikke som emne i klubben, og træner Jesper Holmris kendte også til hende. Så da vi fik en venlig henvendelse fra en tidligere træner om, at Rikke kunde være en mulighed, var vi ikke så længe om at kontakte hende. Det er også fantastisk, at man på kort tid kan finde arbejde og lejlighed til Rikke og kæresten John, så tak til Byskov El og Green Ejendomme for hurtigt at kunne hjælpe to nye borgere til Ringkøbing og Naturens Rige, fortæller Ringkøbing Håndbolds bestyrelsesformand Lars Buhl.

Rikke Jensen ser frem til at komme tilbage til Danmark.

- Det bliver interessant at komme tilbage til Danmark efter fire gode år i det svenske. Jeg ser meget frem til at spille i Ringkøbing Håndbold og igen prøve kræfter med dansk håndbold. Jeg har allerede nu fået indtrykket af en ambitiøs klub med alle forudsætninger på plads. Det er en spændende vision, klubben har sat og en opgave, som jeg glæder mig meget til at hjælpe med. Så jeg håber selvfølgelig, at jeg kan bidrage så meget som muligt med mine kompetencer både på og udenfor banen. Alt i alt så skal det i hvert fald blive en spændende og ny udfordring i det vestjyske, udtaler Rikke Jensen.

0/0
Annonce
Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce