Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold henter landsholdspiller i det nordjyske

Leonora Demaj har skrevet en to-årig kontrakt med Ringkøbing Håndbold. Foto: Ringkøbing Håndbold
Leonora Demaj er holdkammerat med Marigona Hajdari og Arlinda Hajdari på Kosovos landshold, og nu skal de tre også tørne ud sammen for Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing: Navnet på den senest tilkomne til Ringkøbing Håndbolds ligatrup er bagspilleren Leonora Demaj, der har underskrevet en to-årig kontrakt med klubben.

Leonora Demaj, som er dansk med kosovosk pas, er holdkammerat med Marigona Hajdari og Arlinda Hajdari på Kosovos landshold, og nu bliver de også holdkammerater i Ringkøbing, skriver Ringkøbing Håndbold i en pressemeddelelse.

Hun har en fortid i ligaklubben Nykøbing Falster, lige som hun har tørnet ud for SønderjyskE i 1. division. Sidst har hun haft en kort periode i Vendsyssel, hvor hun har været igennem en periode med genoptræning af en korsbåndskade, som hun pådrog sig i en kamp for Sønderjyske i marts 2020.

Annonce

Stor profil i 1. division

Cheftræner Jesper Holmris mener, at den nytilkomne vil passe godt ind i Ringkøbing-mandskabets spillestil.

- Leonora Demaj har i flere sæsoner været en af de helt store profiler og mest scorende spillere i 1.division for SønderjyskE. Hun er en meget alsidig spiller, som med sin fart og gode kompetencer på både skud og gennembrud vil passe rigtig godt ind i vores spil. En alvorlig korsbåndsskade har desværre holdt hende ude i det seneste år, men vores fysioterapeut Michael Rømer har rost hende for den genoptræning, hun har gennemført, lyder det optimistisk fra Jesper Holmris.


Hun er en meget alsidig spiller, som med sin fart og gode kompetencer på både skud og gennembrud vil passe rigtig godt ind i vores spil.

Jesper Holmris, cheftræner i Ringkøbing Håndbold


Annonce

Et godt match

Landsholdspilleren er glad for kontrakten med Ringkøbing Håndbold.

- Jeg er først og fremmest vildt glad for at få muligheden for at være på et ligahold igen. Jeg har haft nogle gode snakke med Jesper Holmris, og jeg er sikker på, at Ringkøbing er et rigtig godt match til mig og mine ambitioner. Jeg glæder mig utroligt meget til at møde ind til sommer og komme igang med håndbold igen, siger hun i pressemeddelelsen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce