Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold har forlænget hovedsponsoraftale

Store smil da Allan Stampe fra Vestjysk Bank og Lars Buhl Fra Ringkøbing Håndbold gav hånd som tegn på, at parterne har forlænget deres samarbejde. Pressefoto
Vestjysk Bank har været med hele vejen, siden Ringkøbing Håndbold blev startet, og nu har parterne netop forlænget hovedsponsoraftalen. Sparinvest er også kommet med som sponsor i klubben.
Annonce

Ringkøbing: Vestjysk Bank og Ringkøbing Håndbold har indgået en ny hovedsponsoraftale. Aftalen er med til at sikre håndboldklubbens muligheder og ambition om at komme tilbage til ligaen og giver banken synlighed lokalt og landsdækkende. Det skriver parterne i en pressemeddelelse torsdag formiddag.

Vestjysk Bank har været med på holdet siden etableringen af Ringkøbing Håndbold.

– Det er et godt og tæt partnerskab. Et tæt partnerskab er ensbetydende med, at man ønsker at skabe synlighed og fremgang hos hinanden. Ringkøbing Håndbolds visioner og ambitioner er spændende, og vi tror på klubbens koncept om at vende tilbage til ligaen. Det er vi stolte af fortsat at bakke op om. Ringkøbing Håndbold er vigtig for lokalsamfundet, så vi håber og tror på, at vi kan få flere med på holdet således, at der er flere til at hjælpe Ringkøbing Håndbold tilbage til ligaen, fortæller afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Allan Stampe.

Sparinvest bliver ny såkaldt Silverpartner.

- Vi kiggede rundt i bankens netværk efter partnere til Ringkøbing Håndbold. Det optimale er en partner, som i forvejen er engageret i håndboldsponsorater, og som er interesseret i at udvise lokalt engagement. Det har vi fundet i Sparinvest, fortæller Jan Ulsø Madsen, administrerende direktør i Vestjysk Bank.

Sparinvest er en dansk investeringsforening, som Vestjysk Bank er medejer af.

- Ringkøbing Håndbold er en klub, der er drevet af en række ildsjæle, som vi har stor respekt for, og vi er overbeviste om, at netop sporten er et vigtigt element til at skabe et sundt og levende lokalsamfund med sammenhold og styrke. Den skaber oplevelser, fællesskab, stolthed og engagement, og det vil vi gerne være med til at bakke op om, siger Jørgen Søgaard-Andersen, administrerende direktør for Sparinvest.

Ringkøbing Håndbolds bestyrelsesformand Lars Buhl ser med stor glæde på aftalerne.

- Jeg glæder mig meget over, at vi kan fortsætte samarbejdet med Vestjysk Bank, og jeg byder samtidig Sparinvest hjertelig velkommen. Aftalerne betyder, at vi er sikret et sundt økonomisk fundament, og et godt udgangspunkt for at fastholde vores ambition om, at vi skal bruge sæsonen i 1. division på at komme tilbage til ligaen i sæsonen efter. Ringkøbing Håndbold har en positiv betydning for hele vores lokalområde, og det er aftalen med Vestjysk Bank og Sparinvest med til at sikre, slutter Lars Buhl, der ikke ønsker at oplyse om detaljer omkring økonomien i de to aftaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus: Som studerende er jeg glad for at have ruten som bindeled mellem mit studieliv og mit barndomsområde

Tarm

Køber af konkursramt efterskole jubler over politikernes ja: Nu er vi flyvende

Annonce