Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold har forlænget hovedsponsoraftale

Store smil da Allan Stampe fra Vestjysk Bank og Lars Buhl Fra Ringkøbing Håndbold gav hånd som tegn på, at parterne har forlænget deres samarbejde. Pressefoto
Vestjysk Bank har været med hele vejen, siden Ringkøbing Håndbold blev startet, og nu har parterne netop forlænget hovedsponsoraftalen. Sparinvest er også kommet med som sponsor i klubben.

Ringkøbing: Vestjysk Bank og Ringkøbing Håndbold har indgået en ny hovedsponsoraftale. Aftalen er med til at sikre håndboldklubbens muligheder og ambition om at komme tilbage til ligaen og giver banken synlighed lokalt og landsdækkende. Det skriver parterne i en pressemeddelelse torsdag formiddag.

Vestjysk Bank har været med på holdet siden etableringen af Ringkøbing Håndbold.

– Det er et godt og tæt partnerskab. Et tæt partnerskab er ensbetydende med, at man ønsker at skabe synlighed og fremgang hos hinanden. Ringkøbing Håndbolds visioner og ambitioner er spændende, og vi tror på klubbens koncept om at vende tilbage til ligaen. Det er vi stolte af fortsat at bakke op om. Ringkøbing Håndbold er vigtig for lokalsamfundet, så vi håber og tror på, at vi kan få flere med på holdet således, at der er flere til at hjælpe Ringkøbing Håndbold tilbage til ligaen, fortæller afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Allan Stampe.

Sparinvest bliver ny såkaldt Silverpartner.

- Vi kiggede rundt i bankens netværk efter partnere til Ringkøbing Håndbold. Det optimale er en partner, som i forvejen er engageret i håndboldsponsorater, og som er interesseret i at udvise lokalt engagement. Det har vi fundet i Sparinvest, fortæller Jan Ulsø Madsen, administrerende direktør i Vestjysk Bank.

Sparinvest er en dansk investeringsforening, som Vestjysk Bank er medejer af.

- Ringkøbing Håndbold er en klub, der er drevet af en række ildsjæle, som vi har stor respekt for, og vi er overbeviste om, at netop sporten er et vigtigt element til at skabe et sundt og levende lokalsamfund med sammenhold og styrke. Den skaber oplevelser, fællesskab, stolthed og engagement, og det vil vi gerne være med til at bakke op om, siger Jørgen Søgaard-Andersen, administrerende direktør for Sparinvest.

Ringkøbing Håndbolds bestyrelsesformand Lars Buhl ser med stor glæde på aftalerne.

- Jeg glæder mig meget over, at vi kan fortsætte samarbejdet med Vestjysk Bank, og jeg byder samtidig Sparinvest hjertelig velkommen. Aftalerne betyder, at vi er sikret et sundt økonomisk fundament, og et godt udgangspunkt for at fastholde vores ambition om, at vi skal bruge sæsonen i 1. division på at komme tilbage til ligaen i sæsonen efter. Ringkøbing Håndbold har en positiv betydning for hele vores lokalområde, og det er aftalen med Vestjysk Bank og Sparinvest med til at sikre, slutter Lars Buhl, der ikke ønsker at oplyse om detaljer omkring økonomien i de to aftaler.

0/0
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven