Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold har endnu en spiller med corona - kampen tirsdag mod Roskilde er udsat

Marie-Louise Sundgaard og resten af Ringkøbing Håndbold er gået på julepause. Endnu en spiller er testet positiv for corona, og nu er kampen mod Roskilde udsat. Arkivfoto: Søren Palmelund
Ringkøbing Håndbold og Roskilde Håndbold har spillere testet positive for corona. Nu er klubberne enige om at udsætte tirsdagens kamp til midt i januar.
Annonce

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold er gået på juleferie.

Det var ellers meningen, Ringkøbing Håndbold skulle have spillet en hjemmekamp i Green Sports Arena på tirsdag mod Roskilde, men lige som kampen der skulle være spillet lørdag mod TMS Ringsted, er kampen mod Roskilde også udsat.

- Vi er desværre blevet ramt af endnu et tilfælde af corona. Efter en spiller tirsdag blev testet positiv, har truppen været isoleret, og de skulle så alle testes lørdag og mandag. En af dem, der blev testet lørdag, har allerede fået svar, og det svar påviste desværre corona, fortæller Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl, der søndag eftermiddag endnu ikke havde fået svar på alle lørdagens testresultater.

Også Roskilde har en spiller med corona.

- Så i fællesskab blev vi enige om at flytte kampen til efter nytår. Roskilde kommer på besøg tirsdag den 19. januar. Det er i øvrigt kun ti dage efter, vi skal spille ude mod Roskilde, så dem får vi to kampe mod inden for en kort periode, fortæller Lars Buhl.

Nu er han spændt på at se, om flere spillere er blevet testet positive, og hvordan det går, når hele truppen skal testes igen på mandag.

- Jeg håber ikke, der kommer flere positive svar. Men nu har vi altså besluttet at lukke ned for i år. Spillerne er isoleret, og vi træner ikke, og vi spiller ikke kampe før næste år, siger Lars Buhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Et tankevækkende advarselsskud for boven

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce