Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold førte 21-6 ved pausen - så var anden halvleg altså lang at komme igennem

Freja Kjær fik ros af træner Jesper Holmris for indsatsen efter pausen, da Ringkøbing Håndbold let slog Gudme. Arkivfoto: Jan Hinnerfeldt
Ringkøbing Håndbold leverede på meget højt niveau i første halvleg mod Gudme med føring på 21-6. Resten af kampen var nærmest til overs for begge mandskaber.
Annonce

Gudme: 4-5 til 4-15 og et nyt kraftigt ryk fra 6-15 til 6-21.

Så var den kamp lige som forbi.

Ringkøbing Håndbold skulle altså kun bruge en halv time på at sætte Gudme grundigt på plads.

- Den første halvleg skal vi glæde os over. Vi spillede nøjagtigt lige så koncentreret og godt, som vi gjorde i forrige hjemmekamp mod DHG. Vi kørte Gudme totalt over, fortalte Ringkøbings cheftræner Jesper Holmris efter kampen på Fyn.

Han havde set forsvaret dække mere end solidt op, der blev løbet kontra gang efter gang, og der blev vist en utrolig energi hele vejen rundt.

- Det var fedt at se på, men det var så til gengæld også det, der var i den kamp. Anden halvleg blev på en måde alt for lang, og det var for begge hold. Den halve time skulle bare overstås, fortalte Jesper Holmris.

Annonce

Anden halvleg var en ørkenvandring

Stemningen forsvandt totalt. Den fik allerede et tryk i første halvleg, hvor Gudmes Josephine Pytlick udgik med en korsbåndskade, og tingene blev ikke bedre af, at der hverken blev spillet musik eller på anden måde forsøgt at skabe bare en smule stemning.

- Nej det var lidt af en ørkenvandring. Modstanderen var alt for slap til at kunne byde ind, sagde Jesper Holmris.

Gudme vandt dog anden halvleg.

- Men det gør mig nu ikke så meget. Vi var allerede begyndt at skifte en del ud i første halvleg, og i anden halvleg byttede vi endnu mere rundt. Det gjorde, at meget af rytmen og den indbyrdes forståelse forsvandt, forklarede Jesper Holmris, der satte plus ved Freja Kjær, mens Cecilie Kongstad ikke fik fat i ret meget i målet i anden halvleg.

Tilbage var kun en lang bustur tilbage til Vestjylland.

- Vi hygger os. Der bliver småspist. Rikke Jensens mor er helt fantastisk til at sørge for kager og søde sager. Super service og det er bare skønt, sagde Jesper Holmris.

Han skal nok forvente mere modstand, når Hadsten kommer på besøg fredag aften i Green Sports Arena til topopgør.

1. division damer

Gudme HK-Ringkøbing Håndbold 24-36 (6-21)

Målscorere Gudme: Josefine Larsen 6, Emilie Jäger 6, Lærke Vedel 5 (1), Kamilla Gjellerup 4, Rebekka Månsson 1, Amalie Andersen 1 og Bára 1.

Målscorere Ringkøbing Håndbold: Jane Mejlvang 7, Michelle Brandstrup 6, Camilla Faartoft 5, Marie-Louise Sundgaard 3, Alberte Simonsen 3, Rikke Jochumsen 3, Sascha Juul 3, Nanna Hinnerfeldt 2, Rikke Jensen 2, Freja Kjær 1 og Marigona Hajdari 1.

Straffekast. Gudme 1 (1 mål), Ringkøbing 1 (0 mål).

Udvisninger: Gudme to, Ringkøbing en.

Tilskuere: Opgjort til 72 i Phønix Tag Arena i Gudme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rema 1000s Ringkøbing-planer får kamp til stregen: Lidl truer med Erhvervsstyrelsen, og Coop frygter Kvickly-lukning

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Direktør i byggefirma skal betale millionerstatning til københavnsk ægtepar efter sommerhuskøb

Annonce