Annonce
Ringkøbing IF

Ringkøbing Fodbold vil have flere fans på stadion

Eventchef Lars Bremer vil opbygge en ny fankultur med flere tilskuere til Ringkøbing Fodbolds hjemmekampe. Arkivfoto: Kresten Bergh
Sponsor- og eventchef tager på søndag første skridt mod en mere festlig fanzone på Green Arena. På premieredagen er der halv pris på øl og konkurrencer for store og små.
Annonce

Ringkøbing: Det skal være endnu sjovere at gå til fodbold i Ringkøbing.

Det mener sponsor- og eventchef Lars Bræmer, som fra på søndag 13. oktober åbner en særlig fanzone på Green Arena. På premieresøndagen vil der være musik, konkurrencer med præmier og halv pris på de nye fadøl en halv time før kampstart.

- Det bliver vores første skridt mod at opbygge en ny fankultur på stadion. Hvor der i gennemsnit er en 300-400 tilskuere til en hjemmekamp, vil vi gerne have mindst 500 på lægterne i fremtiden. Det vil vi gøre ved at skabe en rigtig god stemning, som folk har lyst til at være en del af, fortæller Lars Bræmer.

Der er lavet lidt om på indretningen i fanområdet, så det bliver lettere for de stribede fans at købe pølser og øl, og ellers handler det om at dyrke fællesskabet - og bakke op om det bedste lokale fodboldhold, som godt kan bruge mere opbakning fra tilskuerpladserne.

Ifølge Lars Bræmer er der lagt op til et brag af en afslutning til sæsonens sidste hjemmekamp i november. Hvad der præcist kommer til at ske, vil han dog ikke løfte sløret for endnu.

På søndag skal Ringkøbing Fodbold møde topholdet Aarhus Fremad. Kampen fløjtes i gang klokken 14, men fanzonen er altså åben en halv time før kampstart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Skjern Håndbolds mandskab er i modvind og hårdt ramt mentalt: Her er formand Carsten Thygesens svar på 10 skarpe spørgsmål om krisen

Skjern For abonnenter

Vi vil ikke have solcelleanlæg: Naboer på Ledingvej afviser at være blevet hørt om deres holdning til 66 hektar solpark

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce