Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Fjord Handelsråd er klar med fire nye webinar-kurser over nettet

Casper Edens fra RetailVækst står for en række webinarer om at sælge via de sociale medier. Det er Ringkøbing-Fjord Handelsråd, der udbyder kurserne over internettet. Privatfoto
Ringkøbing-Fjord Handelsråd går nu via de sociale medier i projektet Uddannelse på Gadeplan og Cyberspace med tilbud om såkaldte "webinar"-kurser.

Ringkøbing-Skjern: Hos Ringkøbing-Fjord Handelsråd har man fået en positiv tilbagemelding på fire såkaldte webinarer, der alle har centret sig omkring salg via Facebook og Instagram.

"Webinar" er online-kurser, der sendes ud til deltagerne via internettet. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og interagere med kursusleder og andre kursusdeltagere.

De fire kurser er blevet ledet af Casper Edens fra RetailVækst, og han er nu klar til en ny runde kurser.

Mandag 6. april kl. 9 er overskriften "Facebook annoncering". Her fortæller Casper Edens om, hvilke fordele, der er ved at lave annoncer på Facebook. Du vil lære, hvordan du opretter din Facebook Business Manager og, hvordan du opretter annoncer. Du vil lære at undgå alle de fejl og faldgrupper, som opstår i Facebooks annoncenetværk.

Annonce
Ringkøbing-Fjord Handelsråd har succes med såkaldte "webinar" - onlinekurser over internettet. I næste uge tilbyder man yderligere fire kurser om salg via de sociale medier. Det er Casper Edens fra RetailVækst, der er underviser på webinarerne. Privatfoto

Mailchimp og LinkedIn

Tirsdag 7. april kl. 10 gælder det så nyhedsmail-programmet Mailchimp. På dette webinar lærer man, hvilke fordele og ulempe der er ved at sende nyhedsmail. Input til, hvordan man får fat i sine kunders e-mail-adresser samt, hvordan man laver flotte e-mails uden at være grafiker.

Onsdag 8. april kl. 9 handler det om LinkedIn. Dette webinar er oplagt til alle, som måske ikke har en LinkedIn profil endnu, eller som måske har en, men ikke ved, hvordan man kan bruge LinkedIn i sin virksomhed. Casper Edens gennemgår alle de basale funktioner ved LinkedIn, så man er klar til at bruge det efterfølgende. Han viser også eksempler på andre virksomheder, som gør det godt på LinkedIn.

Tilmelding foregår via linket: https://retailvaekst.clickfunnels.com/webinar-registration.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce