Hvide Sande

Ringkøbing Fjord er på ny hitliste over Europas bedste kite-surf-steder

PR foto Brian Engblad, KiteTour Denmark, Waterz September 2018
Eneste danske spot på liste over Europas bedste destinationer for kite-surfing.

Ringkøbing-Skjern: Et af de bedste kite-surfspots i Europa er Ringkøbing Fjord.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Waterz, som fortæller, at Ringkøbing Fjord er det eneste danske spot på en ny hitliste over Europas 20 bedste surfspots.

- Det siger noget om, hvor meget opmærksomhed vandsport i Ringkøbing-Skjern Kommune får rundt omkring i verden i de her år, hvor blandt andet Waterz Festivalen er med til at rette fokus på området som destination udenfor konkurrenceugerne i september. Der er ingen tvivl om, at udvikler vi fortsat klogt og investerer rigtigt i udviklingen af vandsport, vil den her udvikling forstærkes med endnu flere surfgæster til kommunen både i og udenfor sæsonen, påpeger projektleder Katrine Kock Frandsen fra Waterz i pressemeddelelsen.

Tilmeldingen til årets Waterz-konkurrencer er så småt i gang, og holdet bag er ved at lægge sidste hånd på det endelige program. Dette forventes offentliggjort inden for de næste par uger.

- Traditionelt tilmelder folk sig først fra lige efter sommerferien af og helt frem til festivalen. Men indikationerne er gode. Der snakkes flittigt om Waterz i det europlæiske vandsportsmiljø, og der er helt fint. Det er der, vi skal hente vores deltagere, siger Katrine Kock Frandsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Portræt

Flemming Schantz: Først da jeg gik konkurs og mistede alt, lærte jeg at drive forretning

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Udland For abonnenter

Britisk ambassadør: Stor­britannien forlader EU 31. oktober - aftale eller ej

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Annonce