Annonce
Hvide Sande

Ringkøbing Fjord er på ny hitliste over Europas bedste kite-surf-steder

PR foto Brian Engblad, KiteTour Denmark, Waterz September 2018
Eneste danske spot på liste over Europas bedste destinationer for kite-surfing.

Ringkøbing-Skjern: Et af de bedste kite-surfspots i Europa er Ringkøbing Fjord.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Waterz, som fortæller, at Ringkøbing Fjord er det eneste danske spot på en ny hitliste over Europas 20 bedste surfspots.

- Det siger noget om, hvor meget opmærksomhed vandsport i Ringkøbing-Skjern Kommune får rundt omkring i verden i de her år, hvor blandt andet Waterz Festivalen er med til at rette fokus på området som destination udenfor konkurrenceugerne i september. Der er ingen tvivl om, at udvikler vi fortsat klogt og investerer rigtigt i udviklingen af vandsport, vil den her udvikling forstærkes med endnu flere surfgæster til kommunen både i og udenfor sæsonen, påpeger projektleder Katrine Kock Frandsen fra Waterz i pressemeddelelsen.

Tilmeldingen til årets Waterz-konkurrencer er så småt i gang, og holdet bag er ved at lægge sidste hånd på det endelige program. Dette forventes offentliggjort inden for de næste par uger.

- Traditionelt tilmelder folk sig først fra lige efter sommerferien af og helt frem til festivalen. Men indikationerne er gode. Der snakkes flittigt om Waterz i det europlæiske vandsportsmiljø, og der er helt fint. Det er der, vi skal hente vores deltagere, siger Katrine Kock Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce