Annonce
Ringkøbing

Ringkøbing får mini-musikfestival i juni 2021

Ejgil Amby har fået til opgave at sørge for musikken til Ringkøbing Musikfestival. Privatfoto.
Annonce

RINGKØBING: Der bliver masser af musik i Ringkøbings gader den 26. juni næste år. Da holdes nemlig det, der har fået navnet Ringkøbing Musikfestival.

Bag festivalen står officielt Ringkøbing Handelsforening. Reelt er det dog musiker Ejgil Amby, der er "bagmanden", og som har fået til opgave at organisere festivalen.

- Jeg har selv deltaget i en tilsvarende festival i Tyskland, "Plasterklang", der betyder noget i retning af brostensklang. Det foregik på den måde, at der var forskellige "stationer" rundt omkring i byen, hvor musikerne stod og spillede. Ideen til at arrangere noget lignende i Ringkøbing fik jeg ved at se de telte og boder, der er stillet op på havnen og rundt om i byen, fortæller Ejgil Amby.

- Jeg snakkede med købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen om ideen, og han var straks med på at bakke op om den, så resultatet bliver en festival med musik rundt omkring i hele Ringkøbing. Jeg forestiller mig en 10-15 stationer, så nu skal jeg ud og have fat i en masser musikere, der kunne tænke sig at være med.

- Jeg skal nok bruge en 10-15 hold. Det kan være både solister og grupper, og det kan dreje sig om al slags musik, siger Ejgil Amby.

Er der musikfolk, der kunne tænke sig at være med, kan de kontakte Ejgil Amby pr. mail på e.amby@knudsen.mail.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce