Annonce
Ringkøbing

Ringkøbing-byggefirma i strid med kommunen om udstillingshus

Heinz Bruhn ejer grunden sammen med sin kone, Hanne. Han håber på, at kommunen snarest giver grønt lys for byggeri af et udstillingshus. Foto: Poul Osmundsen.

: Hanne og Heinz Bruhn har en vision: Hvor der i dag er en snedækket mark ved Vesttarpvej tæt på HB Bygs kontor, skal der opføres 11 lavenergihuse under navnet Hedegaardsparken.

Faktisk skulle ét af husene efter planen allerede have stået der, et prøve- og udstillingshus, som HB Byg gerne vil opføre for at afprøve, hvor meget energiforbruget kan formindskes og for at vise mulige købere, hvordan husene kommer til at se ud.

Men marken ligger stadig bar hen. Claus og Heinz Bruhn er nemlig røget i klinch med kommunen om projektet.

Tidligere i år ansøgte de om byggetilladelse til at opføre lavenergihuset.

Klage til kommunen
Imidlertid er der ikke udført byggemodning i området endnu, og den 29. september gav kommunen af den grund afslag på at give en byggetilladelse.

Claus og Heinz Bruhn klagede derfor til byrådet. Der var tale om en usaglig behandling, mente de. Der var ingen grund til at byggemodne, da der kun var tale om et udstillingshus.

Sagen er nu gået i hårdknude. Men formanden for teknik- og miljøudvalget, Ole Kamp (V), strækker hånden frem. Han vil gerne holde et møde med Claus og Heinz Bruhn, siger han.

Læs mere i Dagbladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Så røg champagneproppen: Nu må tyskerne snart holde ferie ved Vestkysten

Ringkøbing-Skjern

Steenberg glæder sig: Et skridt i den rigtige retning at åbne for tyske turister

Annonce