Annonce
Sport

Ringkøbing Bokseklub hentede diplom til fem boksere i Ulfborg

De glade boksere fra Ringkøbing Bokseklub efter diplomstævnet i Ulfborg. Privatfoto
Det går godt i Ringkøbing Bokseklub. Det blev bevist lørdag, hvor fem boksere fik point nok i kamp til at få et diplom med hjem.

Ringkøbing: Ringkøbing Bokseklub har gang i en meget fin udvikling. Det blev bevist i weekenden, hvor klubben havde en stribe boksere til diplomstævne i Ulfborg.

Planen var, at fem boksere skulle i aktion. Men da der var et afbud, sprang Mobashier Eshan til. Han boksede en kamp mod en ti kilo tungere modstander, men alligevel fik Mobashier 30 flotte point. Mobashiers kun ti år gamle lillebror Khesraw Eshan boksede sig også til diplom med 28 point.

Mohammed el-issa boksede sin anden diplomkamp i lørdags. Første gang var der lidt for mange nerver på. De var væk denne gang og Mohammed boksede sig også til 28 point og diplom.

Freja Ulfkjær skulle bokse sin første diplomstævne, og når hun nu skulle af sted, kunne hun jo lige så godt bokse to kampe. Begge kampe boksede Freja vildt flot og scorede 28-29 point og dermed diplom i begge.

Kathrine Arenfeldt boksede også til stævnet, og selv om hun ikke selv var helt tilfreds, boksede hun også et diplom hjem med 27 point.

- Sidste mand i ringen var Ibo Mohammed, som boksede en syv kilo tungere dreng fra Varde. De boksede en virkelig flot kamp, hvor de fik lov til at gå til stålet, og jeg sad med en klar fornemmelse af, at begge drenge skulle have diplom. Det blev det ikke til med 26 til begge drenge. Alt i alt en dag med super flotte resultater, fortalte klubbens træner Kasper Holgersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev For abonnenter

Kamp mod corona berettiger meget, men: Der er også en grænse

Regeringer verden over krænker fundamentale frihedsrettigheder for at bekæmpe corona. Værst i lande med udemokratiske regimer, men også Danmark kan være med. Det er en farlig udvikling. Krisen er så enorm, at vi selv i åbne demokratier må acceptere, at nogle af vores frihedsrettigheder sættes på pause. Det kan være retten til at måtte forsamle sig og bevæge sig frit. Det afgørende er ikke at gå for langt. Det har mange gjort. I Kina var og er det ikke sundt at kritisere diktaturets indsats mod corona. I Cambodia er 17 anholdt for at sprede "falske nyheder". I Tyrkiet er 19 anholdt for blandt andet at skrive, at corona var mere udbredt, end myndighederne sagde. I Ungarn er premierminister Viktor Orbán nu reelt diktator, efter at parlamentet har bemyndiget ham til på ubestemt tid at kunne regere per dekret, altså uden politisk flertal. Samtidig vedtog parlamentet en lov, som giver op til fem års fængsel for at offentliggøre "falske informationer". Så vidt er vi ikke i Danmark, men Mette Frederiksens regering er to gange blevet stoppet i forsøget på at gå for langt. I sit udkast til den første hastelov foreslog regeringen at bemyndige sundhedsministeren til at lade myndigheder trænge ind i private hjem uden dommerkendelse, hvis der var mistanke om smitte. I udspillet til den anden hastelov, som blev vedtaget sent tirsdag aften, ville regeringen give Styrelsen for Patientsikkerhed adgang til borgernes dankorttransaktioner for at spore potentielt coronasmittede – også uden dommerkendelse. Også dét blev heldigvis stoppet. I begge tilfælde demonstrerede Socialdemokratiet, hvad det har gjort siden sin valgsejr: Man er tilhænger af en meget stærk stat, som gerne må gribe dybt ind i borgernes private liv, hvis det tjener, hvad partiet opfatter som fællesskabets bedste. Men det sætter Grundloven faktisk grænser for, og det er godt, at nogle partier i Folketinget stadig har den som ledestjerne. Coronakrisen berettiger mange indgreb, men der er også en grænse.

Annonce