Annonce
Ringkøbing

Rift om billetter: tv-2's Steffen Brandt gi'r ekstranummer i præstegård

Steffen Brandt tager 24. oktober turen fra Aarhus til Vedersø, hvor han den dag giver to koncerter i Kaj Munks Præstegård. Arkivfoto: Axel Schütt
Torsdag 24. oktober optræder Steffen Brandt i Kaj Munks Præstegård i Vedersø, hvor der netop er arrangeret en ekstrakoncert - på samme dato om eftermiddagen.

Vedersø: En fredag i slutningen af september tog det mindre end fem minutter at sælge de 80 billetter, der sikrer adgang til en koncert med Steffen Brandt 24. oktober om aftenen i Kaj Munks Præstegård i Vedersø.

De, der gik forgæves, får nu en ny chance, da der er arrangeret en ekstrakoncert med frontfiguren fra rockbandet tv-2. Det bliver på samme dato - med start klokken 16.

- Han er jo tilstede i forvejen, så det gav os en mulighed for at starte lidt tidligere, siger Mette Bjerrum Jensen, direktør for Ringkøbing-Skjern Museum, der står bag arrangementet.

Hun tilføjer, at det krævede lidt overvejelser, da ét er at sælge billetter til en aftenkoncert, mens det er lidt noget andet at trække folk af huse midt på eftermiddagen på en torsdag:

- Det er to forskellige målgrupper, man rammer. Folk er som regel på arbejde på det tidspunkt og har ikke fået fri endnu.

Om forventningerne til salget af de 80 billetter, der netop er udbudt, siger Mette Bjerrum Jensen:

- Det er svært at vide, men jeg tænker, at de ryger hurtigt.

Annonce

Kunstnerens eget ønske

Det er i øvrigt på Steffen Brandts eget initiativ, at den historiske seværdighed i Vedersø nu kommer til at danne rammen om et par koncerter med den 66-årige sanger og sangskriver fra Aarhus.

Da han i sommer var på besøg på Kaj Munks Præstegård, forhørte han sig således selv om muligheden for at få lov til at optræde dér.

Mette Bjerrum Jensen var ikke sen til at gribe chancen, og senere sagde hun blandt andet dette til Dagbladet:

- Det er ikke, fordi Kaj Munks Præstegård skal til at fungere som spillested, men generelt er vi åbne over for at bruge alle Ringkøbing-Skjern Museums bygninger og omgivelser på nye måder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Det kontantløse samfund: Corona-krisen kan skubbe mønter og sedler i graven

Annonce