Hvide Sande

Rift om at få sit sommerhus på Netflix

Fra ingenting til flere muligheder. Siden i går er det væltet ind med boligtilbud til filmholdet bag Netflix-produktion, der ventes at få premiere til december. Arkivfoto: John Randeris

Det kan meget vel ende med, at streaming-giganten Netflix har en mini-serie med scener fra Søndervig-egnen på 'hylden' til juletid. Siden i går er det strømmet ind med henvendelser fra sommerhusejere med potentielle muligheder i området.

Søndervig: - Der er travlhed på kontoret. Det er overvældende, så mange der har henvendt sig, siger film- og kulturkonsulent ved Ringkøbing-Skjern Kommune, Rebecca Molders gennem et grin.

Hun har fået til opgave at hjælpe produktionsselskabet Sommerhaus Filmproduktion med at finde det helt rigtige sommerhus til den kommende Netflix-mini-serie, der får premiere til december.

- Vi er i fuld gang med dialogen med både deres locationscout og deres lineproducer omkring deres moodboard (Moodboard angiver den ønskede stemning i filmen, red.), og hvad det er, de søger samt de praktiske ting, der skal være til stede, siger Rebecca Molders.

Siden nyheden kom frem i går, er det strømmet ind med mulige lokationer i Søndervig-området fra folk, der gerne vil give en hjælpende hånd med i jagten på at finde det rigtige sommerhus.

Tilbuddene er væltet ind ad snart sagt alle tænkelige kommunikationsveje; På e-mails, telefonopkald og private henvendelser på Facebook.

- Det overraskede mig selvfølgelig lidt, siger Rebecca Molders.

Hun har ikke tal på, hvor mange henvendelser, blot at det er mange, så der er nok at se til.

- Jeg har nogle gode bud, som vi kredser lidt omkring, men Jeg er jo nødt til at se alle henvendelser grundigt igennem for at være sikker på, at der ikke smutter et eller andet mellem fingrene på os. Det kan jo godt være, at der pludselig kommer et guldkorn, hvor man bare tænker "Nej, det er jo lige dét!", forklarer hun.

Derfor har hun også brugt det meste af onsdagen på at køre Søndervig og omegn tyndt.

- Det kommer jeg nok også til i dag i en vis udstrækning, lyder det fra Rebecca Molders.

0/0
Annonce
Samlerne For abonnenter

Cola-Kenneths afhængighed blev til en hobby: Samler på colaer, du aldrig har hørt om

Annonce
Annonce
112

Brandvæsenet måtte rykke ud: Grill-aske hældt ud i knastør natur

112

Uheld i påsketrafikken: Tre kørt til observation

Kultur

Vores Smag: Bondegårdsæg med smag af vestkysten

Hvide Sande

Nyt spisested: Så er der tapas på tallerkenen

Hvide Sande

Lokal i kunstnerboligen: - Jeg har indset, at jeg må tage væk for at kunne lege

Hvide Sande

Hvide Sande Havn leverer nyt millionoverskud

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

112

Vidner søges: Tre nødblus sendte helikopter i luften