Annonce
Sport

RIFs nye anfører Mikkel Kjeldstrup: Jeg ser mig selv i klubben i mange år frem

Mikkel Kjeldstrup er ny anfører i Ringkøbing IF. Den kun 22-årige midtbanespiller er allerede klar til sin sjette sæson på RIFs bedste seniorhold. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Med udnævnelsen af 22-årige Mikkel Kjeldstrup som anfører har Ringkøbing IF fundet den spiller på banen, der skal gå forrest i opbygningen af et nyt slagkraftigt mandskab.
Annonce

Ringkøbing: Ringkøbing IF har i Mikkel Kjeldstrup fundet den leder på banen, der skal være en vigtig brik i opbygningen af et nyt slagkraftigt mandskab, for klubben har valgt Mikkel Kjeldstrup som anfører på førsteholdet i danmarksserien.

- Det er jeg da super stolt over. Helt sikkert, siger Mikkel Kjeldstrup, der overtager anførerbindet fra målmand Mads Petersen, der stoppede efter nedrykningen fra 2. division.

Med sine 22 år er det en ung anfører, RIF har valgt. Men alligevel en rutineret en af slagsen. Som ungdomsspiller var Mikkel Kjeldstrup i Randers, hvor fra han vendte tilbage til Ringkøbing som 17-årig.

- Så det er faktisk allerede min sjette sæson, jeg står foran nu. Det er lidt vildt at tænke på, fortæller Mikkel Kjeldstrup, der lidt ser udnævnelsen som et signal om, at han bliver i RIF mange år frem i tiden.

Annonce

Vant til at være leder

Med et job som daglig leder af McDonalds i Ringkøbing er det ikke fremmed for Mikkel Kjeldstrup at gå forrest.

- Anførerjobbet hænger meget godt sammen med lederjobbet på arbejde. Jeg ser det her som et muligt led i min personlige udvikling som leder, siger Mikkel Kjeldstrup.

Det er ikke sådan, at Mikkel Kjeldstrup har fået udstukket nogle specifikke opgaver, som cheftræner Claus Christiansen forventer, anføreren løser.


Jeg tror også, det vil give mit spil på banen lidt ekstra. Jeg vil nok give den ti procent mere i tacklinger, fight og hårdt arbejde for at vise, at jeg er villig til at gå forrest.

Mikkel Kjeldstrup, anfører for Ringkøbing IF


- Slet ikke. Men jeg regner da med at blive involveret lidt mere i forskellige ting omkring holdet. Jeg tror også, det vil give mit spil på banen lidt ekstra. Jeg vil nok give den ti procent mere i tacklinger, fight og hårdt arbejde for at vise, at jeg er villig til at gå forrest, fortæller Mikkel Kjeldstrup, der føler, alle spillerne fuldt ud har accepteret ham i den nye rolle.

Han har i sin seniorkarriere været med til at rykke ned fra 2. division to gange og op en enkelt gang.

- Min personlige målsætning er, at vi skal blande os i toppen. Vi ved, det bliver svært, for der har været stor afgang og ingen tilgang. Men jeg synes, vi har et fint hold. Der er mange unge spillere med stort potentiale på vej frem i klubben. Deres energi skal suppleres med de mere rutinerede spilleres kvaliteter, og det miks tror jeg, bliver godt, slutter Mikkel Kjeldstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce