Annonce
Fodbold

RIFs andethold kan da score mål - scorede fem mål i premieren

Simon Brogaard Petersen reddede straffespark, da Ringkøbing IF 2 førte 2-0 ude mod Spangsbjerg. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IFs førstehold har endnu ikke scoret i denne sæson. Andetholdet er skarpere. I sæsonpremieren i serie 1 vandt RIF 2 5-1 ude over Spangsbjerg.

Spangsbjerg: - Vi fik da lagt godt fra land.

Ringkøbing IFs træner Allan Mikkelsen var ganske godt tilfreds, efter RIF 2 åbnede sæsonen med en sejr på hele 5-1 ude over Spangsbjerg.

- Spangsbjerg er efter min mening et af de ringere hold i puljen, så dem skulle vi slå. Man kunne også se, at vi havde gavn af, at de fleste af vore spillere havde været i gang en måneds tid. Spangsbjerg var ikke i nær så god form, og efter en times spil var de helt færdige, fortalte Allan Mikkelsen.

RIF startede famlende, men da spillet først begyndte at køre godt over kanterne, og da der blev spillet hurtigt nok, så blev RIF totalt dominerende.

- Vi skulle have scoret flere mål ud over de fine mål, vi fik scoret med godt spil og gode indlæg fra baglinjen. Alt i alt var det fint, sagde Allan Mikkelsen.

Efter en god halv time scorede Elliott Baliti på en returbold i feltet. Kort før pausen rundede Andreas Lauridsen en modstander, og så blev bolden spillet skråt bagud til Christian Abildgaard, der scorede sikkert.

I starten af anden halvleg kunne der være blevet spænding.

- Der blev dømt straffespark mod Elliott Baliti, og det var forkert efter de nye regler, for bolden ramte hans arm under en glidende tackling. Heldigvis fik det ingen betydning, for målmand Simon Brogaard Petersen reddede flot, fortalte Allan Mikkelsen.

Kort efter erobrede Mikkel Koustrup bolden på baglinjen, og Koustrup spillede indskiftede Christian Pinholt fri til scoring.

Spangsbjerg kom på 3-1, men kun syv minutter senere øgede Elliott Baliti i to forsøg på en friløber fra Johan Søndergaard Larsen. Det sidste mål scorede Christian Pinholt kort før tid på oplæg fra Magnus Merrild.

Serie 1 pulje 9

Spangsbjerg IF-Ringkøbing IF 2 1-5

Mål: 33. minut: 0-1 ved Elliott Baliti. 41. minut: 0-2 ved Christian Abildgaard. 62. minut: 0-3 ved Christian Pinholt. 66. minut: 1-3. 73. minut: 1-4 ved Elliott Baliti. 87. minut: 1-5 ved Christian Pinholt. Advarsler til Spangsbjerg efter 77 og 83 minutter og en til RIFs Mikkel Koustrup efter 77 minutter. RIF skiftede Christian Pinholt ind i pausen for Magnus Merrild, der senere kom på banen igen, efter 64 minutter kom Johan Søndergaard Larsen på banen for Christian Abildgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Leder For abonnenter

Det er æ' så ring' endda

Vi har hørt om de sorte skyer over virksomheder, der uafbrudt er på jagt efter kvalificeret arbejdskraft. Vi har hørt om fremtidens store problemer med, at Vestjylland bliver affolket, og alt kommer til at ligge øde hen, fordi ingen gider flytte til området. Vi har hørt om, at et af de få områder, der vil opleve fremgang, er sprogskoler, fordi alle nye medarbejdere bliver hentet i udlandet og skal lære dansk, før de kan løse arbejdsopgaverne. Nogle af de triste forudsigelser og negative fremtidsudsigter har måske en smule på sig, men inden vi alle sammen falder ned i et sort beskæftigelseshul, er det værd at give de positive historier et par ekstra pæne ord med på vejen. Lige nøjagtig i den positive afdeling var der hele to eksempler i den forgangne weekend. Tiden nærmer sig nemlig, hvor oplevelsescentret Naturkraft åbner dørene for første gang, og med en forventning om godt 200.000 besøgende om året skal der selvfølgelig ansættes mange. I runde tal skal der være 100 sæsonarbejdere og 25 fastansatte i sving, og det kan lyde som noget af en udfordring at finde det antal medarbejdere, hvis det sorte beskæftigelseshul virkelig er så stort, som nogen mener. Om Naturkraft-direktør Peter Sand aldrig har hørt om de negative meldinger om den fremtidige jobsituation, skal stå hen i det uvisse, men uanset hvad ser han - heldigvis - ingen sorte skyer. Heller ikke efter, at oplevelsescentret havde åbent hus, hvor interesserede var inviteret til at kigge forbi til en snak om jobmulighederne. Han vurderer ikke, det bliver et problem at rekruttere - det bliver mere et spørgsmål om at finde de rigtige. Den med, at ingen gider flytte til "sidste stop før Vesterhavet", kender han åbenbart heller ikke noget til, for der bliver vist interesse fra store dele af landet: "Jeg kan godt tilbagevise det dér med, at folk ikke vil til Vestjylland. Når vi har noget, der er interessant nok, så kommer de". Det er også på sin plads at nævne, at i weekenden deltog fire vestjyder ved DM i Skills - en konkurrence for unge på en erhvervsuddannelse. To af de fire, en bager og en anlægsstruktør, gik helt til tops. Så det ser ud til, at der også i 2020 er andet end turistbranchen at byde på her i det vestjyske, når de unge mennesker skal tage skridtet ind på arbejdsmarkedet. Så det er vel æ' så ring' endda.

Annonce