Annonce
Ringkøbing

RIF vil hylde frivillige med ny Bravo Pris

Salgscheferne Lars Bræmer fra RIF og Troels Hansen fra Bravo Tours ser frem til at kunne belønne en frivillig for indsatsen. Foto: Jørgen Kirk

Ildsjæle er guld værd for foreningslivet.

Annonce

Ildsjæle er guld værd for foreningslivet.

Det er man godt klar over i RIF, og derfor stifter klubben i samarbejde med Bravo Tours en særlig ildsjælepris med navnet »Bravo Prisen«, som skal gå til en af de frivillige, som gang på gang stiller op for at stå i køkkenet, sælge hotdogs eller slå græs i de blå-hvides tjeneste.

Belønningen bliver en drømmerejse for to personer i december eller januar.

»Vi har heldigvis rigtig mange frivillige, som yder en kæmpe indsats uden at få penge for det. Vi er meget opmærksomme på, at det skal være hyggeligt for dem og på at lave nogle sociale arrangementer, men nu giver vi den lige lidt ekstra,« siger salgschef Lars Bræmer fra RIF.

Gevinsten er et resultat af sponsoren Bravo Tours' relativt nye strategi om ikke »kun« at støtte eliten, men også bakke op om foreningslivets bredde.

»Som virksomhed nyder vi godt af at være forankret i lokalområdet, og derfor vil vi gerne give noget tilbage. Det kan vi for eksempel gøre ved at være med til at hylde de frivillige, som bakker op om RIF og er med til at få tingene til at hænge sammen,« siger salgschef Troels Hansen, der selv er blevet fast mand på lægterne til klubbens hjemmekampe i 2. division.

For at finde frem til den helt rigtige prismodtager bliver der nu nedsat en jury bestående af Troels Hansen og repræsentanter fra klubbens udvalg. De skal indstille fem personer.

Årets ildsjæl bliver udråbt til den årlige julefrokost på Fjordgården 12. december. De fire, der ikke vinder prisen, kan se frem til en forkælelsespakke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Annonce