Annonce
Ringkøbing

RIF: Vi har helt styr på tribunestole

Der arbejdes på højtryk på den nye tribune.

Frivillige knokler på højtryk for at få siddepladserne på den nye tribune klar. Der er styr på det og vi når at få alle 448 stole på plads inden søndag, lyder meldingen fra RIF.

RIF afviser at være i panik, selv om det først på ugen viste sig, at den spanske leverandør af stolene til klubbens nye tribune havde lavet en fejl og har fabrikeret nogle stole med for kort understel.

Annonce

»Vi har fuldstændig styr på situationen. Der bliver knoklet med at lave stolene om og frivillige kører frem og tilbage, så de kan blive sat på plads, så snart de er færdige. Selvfølgelig når vi at blive klar til på søndag,« siger sports- og eventchef Lars Bræmer fra RIF.

Han garanterer dermed at alle de 448 siddepladser på den spritnye ØSB-tribune vil være monteret, når mellem 1500 og 2000 gæster indtager stadion på søndag til forårssæsonenes første 2. divisionskamp mellem RIF og Thisted.

Der er lagt op til en gigantisk folkefest med særlige sponsor- og VIP-spisning. Her blev billetterne revet væk. Desuden kan man hente gratis fribilletter i Landbobanken til indvielsen.

Lars Bræmer spår at arrangementet bliver det største i Ringkøbing nogensinde. Han er overbevist om at stadionrekorden på lige over 1000 tilskuere vil blive slået med flere længder.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

KA er en del af den danske model

Læserbrev: Det siges tit, at angreb er det bedste forsvar. Det er tydeligt, at næstformand Palle Bisgaard fra 3F følger den taktik i Lauge Bonde-sagen, hvor 3F har tvunget en virksomhed, der i mange år har haft en anerkendt overenskomst, til at tegne overenskomst. Selv om virksomhedens medarbejdere og ledelse er rasende over 3Fs tvang, tromler fagforbundet bare videre i sin magtarrogance. I stedet for at reflektere over 3Fs rolle i sagen bruger Palle Bisgaard spaltepladsen på at beskylde Arbejdsgiverforeningen KA for alverdens ting, og jeg vil gerne afmontere et par af hans myter. I KA er vi tilhængere af den danske model. Vi er selv en del af den danske model, fordi vi aftaler løn- og arbejdsvilkår gennem en landsdækkende overenskomst, der dækker bredt branchemæssigt. Overenskomst er kernen i den danske model, og vores har samme vægt som andre overenskomster. Arbejdsretten har for længst anerkendt vores overenskomst og understreget, at den har et niveau og indeholder alt, hvad der er sædvanligt for kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked. Vi mener – modsat 3F – at både lønmodtagere og arbejdsgivere skal have frihed til at vælge, hvilke fag- og arbejdsgiverforeninger, de ønsker at være medlem af. Vi ser konkurrencen og mangfoldigheden på arbejdsmarkedet som en klar fordel for begge parter. Den tvang, som 3F benytter, hører ikke hjemme i et moderne samfund som det danske. 3F har travlt med at tage patent på den danske model. Det holder ikke, når man husker, hvordan Østre Landsret allerede i 1984 fastslog, at KA opererer inden for den danske model. Det var dengang, at Arbejdsministeriet med socialdemokraten Svend Auken som minister i begyndelsen af 1980erne havde nægtet at godkende KAs ferieoverenskomst med den begrundelse, at KA ikke var en rigtig arbejdsgiverforening og vores overenskomst ikke var en rigtig overenskomst. Østre Landsret nåede frem til den modsatte konklusion: KA er en del af den danske model. Hvis den danske model skal overleve på sigt, er det nødvendigt at give plads til andre spillere og nye løsninger. Den danske model overlever ikke, hvis den udelukkende skal hvile på Fagbevægelsens Hovedorganisation, der mister medlemmer i stort tal og dermed taber legitimitet. Hvis modellen skal have et folkeligt mandat, nytter det ikke at pege fingre af de hundredtusindvis af danskere, der gerne vil modellen, men som ønsker at gøre tingene på en anden måde og derfor vælger alternative arbejdsmarkedsorganisationer.

Ringkøbing For abonnenter

Gnistens pædagoger er ildglødende rasende på Ringkøbing-Skjern Kommune

Annonce