Annonce
Ringkøbing

RIF: Vi har helt styr på tribunestole

Der arbejdes på højtryk på den nye tribune.

Frivillige knokler på højtryk for at få siddepladserne på den nye tribune klar. Der er styr på det og vi når at få alle 448 stole på plads inden søndag, lyder meldingen fra RIF.

Annonce

RIF afviser at være i panik, selv om det først på ugen viste sig, at den spanske leverandør af stolene til klubbens nye tribune havde lavet en fejl og har fabrikeret nogle stole med for kort understel.

»Vi har fuldstændig styr på situationen. Der bliver knoklet med at lave stolene om og frivillige kører frem og tilbage, så de kan blive sat på plads, så snart de er færdige. Selvfølgelig når vi at blive klar til på søndag,« siger sports- og eventchef Lars Bræmer fra RIF.

Han garanterer dermed at alle de 448 siddepladser på den spritnye ØSB-tribune vil være monteret, når mellem 1500 og 2000 gæster indtager stadion på søndag til forårssæsonenes første 2. divisionskamp mellem RIF og Thisted.

Der er lagt op til en gigantisk folkefest med særlige sponsor- og VIP-spisning. Her blev billetterne revet væk. Desuden kan man hente gratis fribilletter i Landbobanken til indvielsen.

Lars Bræmer spår at arrangementet bliver det største i Ringkøbing nogensinde. Han er overbevist om at stadionrekorden på lige over 1000 tilskuere vil blive slået med flere længder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Annonce