Ringkøbing IF

RIF overlevede bombardement: Stjal point i Jammerbugts chanceorgie

RIF-holdet stjal onsdag et point mod Jammerbugt FC, der dominerede i store dele af kampen. Foto: Jørgen Kirk
Kludemål og klassekeeper sikrede RIF et point, efter vestjyderne nemt kunne have kommet bagud med flere kasser.

RINGKØBING: For anden runde i træk snuppede Ringkøbing IF point i 2. divisions oprykningsspil.

Sidst vandt Ringkøbing i Skive, og onsdag aften hapsede RIF så et point efter 1-1 hjemme mod Jammerbugt FC. Det ene point kunne RIF være bedst tilfreds med efter de 90 minutter, for gæsterne dominerede i store dele af kampen og kunne have ført både 2-0 og 3-0, inden RIF fik held til at udligne.

Kampens første nærgående forsøg stod RIF ellers for efter 14 minutter. Tilbagevendte Lennard Lauridsen fik chancen lige uden for feltet. Lauridsen kanonerede kuglen mod Jammerbugts mål, men læderet strøg lige over mål. RIF-spilleren appellerede for, at Jammerbugt-målmand Emil Kobberup fik handsken på, men det endte med et målspark.

10 minutter senere var det så Jammerbugts tur til at være tæt på. Det tidligere AaB-talent Viktor Ahlmann sparkede fladt mod det korte hjørne. RIF-målmand Mads Petersen fik her den første af flere chancer for at vise sine evner i målet, da han fik lappen på og holdt bolden væk fra stregen.

Chancen indledte et massivt pres fra Jammerbugt de næste godt og vel fem minutter. Både Lennard Lauridsen og Mikkel Kjeldstrup fra RIF gav bolden væk midt på banen. Det skabte problemer.

Efter en halv time skød Viktor Ahlmann afsted mod RIF’s forsvar, da nordjyderne stjal bolden fra Mikkel Kjeldstrup. I forsvaret bakkede Jesper Dalsgaard, så Viktor Ahlmann fik plads til sit forsøg fra feltets bue. Mads Petersen afviste igen, da han også denne gang dykkede til egen venstre side.

Kort efter måtte plankeværket dog give fortabt. Efter et gennemspillet angreb centrerede Jammerbugt fra højre. På en flad bold blev Bayan Fenwick fri i nærheden af straffesparkpletten, og herfra sparkede han kuglen i nettaget.

Jammerbugt misbrugte store chancer

Da RIF gik til pause, kunne de nede 1-0 stadig ane chancen for point. Den mulighed var hjemmeholdet lige ved at forspilde kort efter sidebyttet.

På de første fem minutter burde Jammerbugt have øget til både 2, og 3-0. Stolpen kom først i vejen for Jammerbugt. Morten Uglebjerg Thomsen var først over et fladt indlæg fra højre. Skuddet fejlede imidlertid, for fra hjørnet af det lille felt skovlede Jammerbugt-spilleren bolden på nærmeste stolpe.

Fire minutter inde i anden halvleg fik nordjyderne så en mindst lige så stor chance. Viktor Ahlmann drev igen bolden frem i et kontraløb, udfordrede sin nærmeste oppasser på kanten af feltet tog fandt med en blød bold Jammerbugt-anfører Christian Rye.

Fra kanten af det lille felt satte midtbanemanden indersiden på. Igen var det uden held for gæsterne, for Mads Petersen dykkede hurtigt ned og blokerede skuddet.

Udlignede med kikset spark

I den anden ende af banen kneb det mere for RIF at komme til chancer. Men efter 62 minutter kæmpede vestjyderne sig til et sjældent forsøg.

Efter en omgang kluddermor i feltet trampede Casper Petersen bolden mod mål med sin kolde højre fod. Kuglen blev rettet af og sneg sig forbi både Emil Kobberup i Jammerbugts mål og ind over stregen. 1-1.

Målet punkterede Jammerbugts pres de næste 10 minutter. Her overtog RIF bolden mere og mere, inden Jammerbugt igen mobiliserede kræfter og tvang Mads Petersen ud i flere fine redninger i dueller en mod en mod Jammerbugts offensive kræfter. På et hjørnespark et kvarter før tid reddede Mads Petersen også et hovedstød fra klos hold.

Tættere på kom Jammerbugt ikke. Dermed hapsede RIF en enkelt pind, efter en kamp hvor Jammerbugt styrede slagets gang.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen