Sport

RIF henter ny spiller i Holstebro

Mikkel Brogaard Petersen kommer til at spille i klub med sin lillebror Simon, efter Mikkel er skiftet fra Holstebro til Ringkøbing IF. Pressefoto

Mikkel Brogaard Petersen var ikke helt tilfreds med mængden af spilletid i Holstebro Boldklub. Nu prøver den offensive spiller lykken i Ringkøbing IF.

Ringkøbing: I den sidste lille måneds tid har Mikkel Brogaard Petersen trænet med i Ringkøbing IF, og det er gået så godt, at parterne har lavet en aftale for resten af sæsonen. Det fortæller RIF i en pressemeddelelse.

Mikkel Brogaard Petersen, der kan dække de fleste offensive pladser og den centrale midtbane, har spillet i Vildbjerg og senest i Holstebro, men tørner altså ud for Ringkøbing IF i foråret.

Og skulle navnet lyde bekendt, så giver det god mening. Mikkel Brogaard Petersen er nemlig storebror til Simon Brogaard Petersen, der har vogtet målet for klubbens andethold det sidste år. Og lillebroren er da også blevet taget med på råd.

- Jeg har ikke været helt tilfreds med den spilletid, jeg fik i Holstebro og ville gerne søge nye veje, og så lød Ringkøbing IF rigtig, rigtig fint. Jeg snakkede både med Dennis og Simon, der begge foreslog, at jeg skulle komme ud og prøve, og det gjorde jeg så, fortæller Mikkel Brogaard Petersen.

I den lille måned han har trænet med, har han fået en smag på, hvad Ringkøbing IF står for, og det har ikke skuffet ham.

- Drengene er helt fantastiske. Træningsmæssigt kan man godt mærke, at der er nogle, der er ved at være en smule trætte efter et langt efterår, men niveauet er stadig rigtig højt. Miljøet er virkelig godt herude, og det virker dejlig professionelt, siger han.

Hos Ringkøbing IF glæder man sig naturligvis også over aftalen.

- Mikkel har trænet med siden sæsonafslutning og har gjort et fint indtryk. Han udmærker sig især ved at være en meget alsidig spiller, der kan bruges på den centrale midtbane, kant og som angriber. Han har en fysik, der matcher de fleste, så det bliver spændende at følge ham i en god, lang opstart med mange træningskampe, hvor han også kan få opbygget de spillemæssige relationer til de øvrige på holdet, siger Ringkøbing IFs sportschef, Jens Nielsen.

Mikkel Brogaard Petersen og resten af spillertruppen er hoppet på en velfortjent vinterpause, hvor fra de vender tilbage den 7. januar.

0/0
Danmark

Video: Se den fulde statsminister-duel mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke

Fodbold

90 hold tilmeldt stævne: Fodboldbaner bliver til campingplads

Ringkøbing Håndbold

Vigtig aftale: Ringkøbing henter målvogter i Makedonien

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Fodbold

Til Superliga-fans og andet godtfolk: Seks ændringer af fodboldreglerne

Sport

Tidligere Superliga-målmand på gæstevisit i Kloster

Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke