Annonce
Ringkøbing IF

RIF hentede uafgjort mod tophold: 17-årig i startopstillingen for første gang og kvitterede med en scoring

Jeppe Graversen var for første gang med i startopstillingen, da Ringkøbing IF på udebane mødte topholdet Hedensted. Foto: Henrik Olesen
Johannes Paustian havde en mindre god aften i Hedensted. Han blev skiftet ind efter en times spil. I det 89. minut måtte han så forlade banen igen, da dommeren gav ham en advarsel for anden gang, og det er som bekendt lig med en udvisning.

Hedensted: Efter søndagens mildt sagt sløje indsats i hjemmekampen mod bundholdet Kolding, der sluttede 3-3, var der måske ikke meget, der pegede i retning af point på kontoen onsdag aften, hvor Ringkøbing IF var en tur i Hedensted og mødte topholdet i danmarksserien.

Men det gik slet ikke så tosset endda, kunne en yderst tilfreds cheftræner Claus Christiansen fortælle efter en kamp, der sluttede 1-1.

- Lige så skuffede vi var i søndags, lige så jublende glade er vi i dag, for et point på udebane mod et af topholdene er det, jeg vil kalde for et plus-point, lød det fra træneren.

Annonce

Fin første halvleg

Claus Christiansen berettede om en fin første halvleg fra Ringkøbings spillere, hvor Hedensted blev holdt fra de store chancer, og Christiansens udvalgte havde succes med flere fine omstillinger.


Lige så skuffede vi var i søndags, lige så jublende glade er vi i dag, for et point på udebane mod et af topholdene er det, jeg vil kalde for et plus-point.

Claus Christiansen, cheftræner for Ringkøbing IF


Det fine spil gav pote efter 17 minutter, hvor Ringkøbing kom foran 1-0. Scoringen blev leveret af 17-årige Jeppe Graversen, der for første gang havde fået plads i startopstillingen, og det var den bedste måde at kvittere for den tillid på.

- De unge byder sig godt til, og i dag havde vi faktisk fem U19-spillere, fortalte Claus Christiansen.

Annonce

Svært efter pausen

Efter pausen ændrede kampen noget karakter, og Ringkøbing-spillerne havde mere end rigeligt at gøre med at forsvare føringen. Desværre holdt gæsterne kun stand til omkring en times spil, hvor Hedensted fik udlignet.

- Så blev det bare endnu sværere, men spillerne kæmpede med alt, hvad de havde, og det var en fornøjelse at stå på sidelinjen og se, at spillerne i dag stod sammen som et hold, lød de rosende ord fra cheftræneren, der i øvrigt var godt tilfreds med pointhøsten indtil nu her i foråret.

- Jeg havde håbet på, at vi ville hente 8-9 point efter de kampe, vi har spillet. Vi har fået 8, så alt i alt er det tilfredsstillende med det mandskab, jeg har til rådighed lige nu, sagde Claus Christiansen, der også kunne fortælle, at i hvert fald én spiller ikke får genvalg næste gang.

Johannes Paustian havde nemlig ikke lige den heldigste aften i Hedensted. Han kom på banen efter 64 minutter. Efter 81 minutter fik han et gult, og efter 89 minutter fik han et gult kort mere. To gule kort er lig med et rødt kort, og så måtte han altså forlade banen før holdkammeraterne.

Skulle Claus Christiansen sende ekstra rosende ord af sted, var der tre spillere, der skilte sig ekstra ud på positivkontoen.

- Mikkel Kjeldstrup, Klaus Moesgaard og Lennard Lauridsen var rigtig gode i dag, men som jeg sagde tidligere, så var det fedt at se, at spillerne stod sammen som et hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce