Fodbold

RIF 2 mistede terræn i toppen

Martin Ebbensgaard brændte Ringkøbing IFs største chance i opgøret mod Aabyhøj. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IF 2 spillede ikke nogen god kamp i jyllandsserien 2 ude mod Aabyhøj, og det kostede nederlag på 2-0.

Aabyhøj: Ringkøbing IFs andethold mistede lidt terræn i toppen af jyllandsserien 2, da de søndag formiddag tabte ude mod Aabyhøj.

- Måske kunne vi have fået noget med hjem, men omvendt er det vel også ok, at vi tabte, sagde RIFs træner Allan Mikkelsen.

Han havde set en første halvleg, hvor RIF ikke spillede optimalt.

- Banen så fin ud og alt det der. Men bolden hoppede og dansede alligevel. Vores spil virkede fastlåst, for Aabyhøj stod bare tilbage og ventede på omstillinger. Vi fik ikke rigtig sat os på spillet, og generelt haltede vi bare efter i første halvleg, forklarede Allan Mikkelsen.

RIF fik et par chancer. Martin Ebbensgaard fik en friløber, men i stedet for at få afsluttet trådte han nærmest i bolden. Eduard Puga fik et skud fra distancen reddet af målmanden.

Hjemmeholdet var tættere på. To store chancer på hovedstød var der før pausen, men den ene blev headet forbi mål, og på den anden reddede målmand Simon Brogaard meget flot med en refleksredning.

- Vores bedste periode var de første 15-20 minutter af anden halvleg, hvor vi fik lagt et godt pres. Vi kørte godt rundt med bolden, og vi styrede spillet. Det gav en kæmpe chance til Martin Ebbensgaard på kanten af målfeltet, men afslutningen gik forbi mål. Der var optræk til andre chancer, så havde vi scoret i den gode periode, så tror jeg, vi havde vundet, sagde Allan Mikkelsen.

I stedet kom Aabyhøj foran på en tilfældig chance efter hjørnespark.

- I undertal måtte vi se Aabyhøj score direkte på frispark til 2-0. Senere havde Martin Ebbensgaard en hovedstødschance, og vi havde et nærgående forsøg på frispark i en alt i alt chancefattig kamp, sagde Allan Mikkelsen.

Jyllandsserien 2

Aabyhøj IF-Ringkøbing IF 2 2-0

Mål: 63. minut: 1-0. 83. minut: 2-0. En advarsel til Aabyhøj efter 90 minutter og en til RIFs Mikkel Brogaard efter 76 minutter. RIF skiftede Andreas Lauridsen og Christian Abildgaard ud i pausen for Jeppe Luis Sønderkjær og Magnus Merrild, og efter 75 minutter kom Rasmus Rask på banen for Kasper Lauridsen.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce