Fodbold

RIF 2 mistede terræn i toppen

Martin Ebbensgaard brændte Ringkøbing IFs største chance i opgøret mod Aabyhøj. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IF 2 spillede ikke nogen god kamp i jyllandsserien 2 ude mod Aabyhøj, og det kostede nederlag på 2-0.

Aabyhøj: Ringkøbing IFs andethold mistede lidt terræn i toppen af jyllandsserien 2, da de søndag formiddag tabte ude mod Aabyhøj.

- Måske kunne vi have fået noget med hjem, men omvendt er det vel også ok, at vi tabte, sagde RIFs træner Allan Mikkelsen.

Han havde set en første halvleg, hvor RIF ikke spillede optimalt.

- Banen så fin ud og alt det der. Men bolden hoppede og dansede alligevel. Vores spil virkede fastlåst, for Aabyhøj stod bare tilbage og ventede på omstillinger. Vi fik ikke rigtig sat os på spillet, og generelt haltede vi bare efter i første halvleg, forklarede Allan Mikkelsen.

RIF fik et par chancer. Martin Ebbensgaard fik en friløber, men i stedet for at få afsluttet trådte han nærmest i bolden. Eduard Puga fik et skud fra distancen reddet af målmanden.

Hjemmeholdet var tættere på. To store chancer på hovedstød var der før pausen, men den ene blev headet forbi mål, og på den anden reddede målmand Simon Brogaard meget flot med en refleksredning.

- Vores bedste periode var de første 15-20 minutter af anden halvleg, hvor vi fik lagt et godt pres. Vi kørte godt rundt med bolden, og vi styrede spillet. Det gav en kæmpe chance til Martin Ebbensgaard på kanten af målfeltet, men afslutningen gik forbi mål. Der var optræk til andre chancer, så havde vi scoret i den gode periode, så tror jeg, vi havde vundet, sagde Allan Mikkelsen.

I stedet kom Aabyhøj foran på en tilfældig chance efter hjørnespark.

- I undertal måtte vi se Aabyhøj score direkte på frispark til 2-0. Senere havde Martin Ebbensgaard en hovedstødschance, og vi havde et nærgående forsøg på frispark i en alt i alt chancefattig kamp, sagde Allan Mikkelsen.

Jyllandsserien 2

Aabyhøj IF-Ringkøbing IF 2 2-0

Mål: 63. minut: 1-0. 83. minut: 2-0. En advarsel til Aabyhøj efter 90 minutter og en til RIFs Mikkel Brogaard efter 76 minutter. RIF skiftede Andreas Lauridsen og Christian Abildgaard ud i pausen for Jeppe Luis Sønderkjær og Magnus Merrild, og efter 75 minutter kom Rasmus Rask på banen for Kasper Lauridsen.

0/0
Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr