Fodbold

RIF 2 havde mulighederne til sidst

Martin Ebbensgaard reducerede til 2-1 for Ringkøbing IF 2 i kampen mod Bramming, hvor RIF 2 fik 2-2 i jyllandsserien 2. Arkivfoto: Henrik Olesen
Efter at have været bagud 2-0 fik Ringkøbing IF 2 udlignet til 2-2 i Bramming, hvor RIF 2 i slutfasen var tre mand i overtal, uden at kunne score et sejrsmål.

Bramming: Efter en lille halv time var RIF 2 bagud 2-0 søndag aften i Bramming, og RIFs træner Allan Mikkelsen havde på det tidspunkt gerne solgt kampen for uafgjort.

Kampen endte 2-2, og bagefter var Allan Mikkelsen ikke mere end tilfreds.

- Nej for afslutningen var vildt hektisk. Vi kom tre mand i overtal de sidste minutter, hvor vi blandt andet ramte træværket to gange ved Elliott Baliti og Eduard Puga, så vi kunne sagtens have taget alle tre point, fortalte Allan Mikkelsen.

RIF 2 sejlede rundt den første halve time.

- Vi løb ikke hjem, når en lille lynhurtig kantspiller stak af sted i bagrummet. Et par gange måtte målmand Simon Brogaard Petersen redde flot, og en enkelt gang fik Bramming scoret. De øgede til 2-0 efter en misforståelse i vores defensiv, så det så ikke for godt ud, fortalte Allan Mikkelsen.

Men efter den halve time overtog RIF kampen. Der blev spillet hurtigere rundt, og spillerne flyttede sig godt for hinanden. Og lige før pausen kom en vigtig scoring ved Martin Ebbensgaard, der ved bagstolpen let kunne udnytte flot oplæg fra Christian Pinholt.

I pausen ændrede RIF fra 4:4:2 til 3:5:2.

- Så havde vi kontrol. Bramming kom ikke frem til noget særligt, mens vi selv havde flere muligheder. Vi mente, vi blev snydt for straffespark, vi fik flere skud blokeret i sidste øjeblik og så videre. Og så fik vi et flot mål på hovedstød af Elliott Baliti på indlæg fra Magnus Merrild. Den kamp kunne vi godt have vundet, sagde Allan Mikkelsen.

Jyllandsserien 2

Bramming IF-Ringkøbing IF 2 2-2

Mål: 10. minut: 1-0. 27. minut: 2-0. 44. minut: 2-1 ved Martin Ebbensgaard. 77. minut: 2-2 ved Elliott Baliti. Advarsler til Bramming efter 80, 83 og 84 minutter. RIF skiftede Elliott Baliti ind i pausen for Taofik Lukas-Walker, Jeppe Luis Sønderkjær kom ind efter 47 minutter for Christian Abildgaard, og efter 57 minutter kom Magnus Merrild på banen for Christian Pinholt.

0/0
Annonce
Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce