Fodbold

RIF 2 havde mulighederne til sidst

Martin Ebbensgaard reducerede til 2-1 for Ringkøbing IF 2 i kampen mod Bramming, hvor RIF 2 fik 2-2 i jyllandsserien 2. Arkivfoto: Henrik Olesen
Efter at have været bagud 2-0 fik Ringkøbing IF 2 udlignet til 2-2 i Bramming, hvor RIF 2 i slutfasen var tre mand i overtal, uden at kunne score et sejrsmål.

Bramming: Efter en lille halv time var RIF 2 bagud 2-0 søndag aften i Bramming, og RIFs træner Allan Mikkelsen havde på det tidspunkt gerne solgt kampen for uafgjort.

Kampen endte 2-2, og bagefter var Allan Mikkelsen ikke mere end tilfreds.

- Nej for afslutningen var vildt hektisk. Vi kom tre mand i overtal de sidste minutter, hvor vi blandt andet ramte træværket to gange ved Elliott Baliti og Eduard Puga, så vi kunne sagtens have taget alle tre point, fortalte Allan Mikkelsen.

RIF 2 sejlede rundt den første halve time.

- Vi løb ikke hjem, når en lille lynhurtig kantspiller stak af sted i bagrummet. Et par gange måtte målmand Simon Brogaard Petersen redde flot, og en enkelt gang fik Bramming scoret. De øgede til 2-0 efter en misforståelse i vores defensiv, så det så ikke for godt ud, fortalte Allan Mikkelsen.

Men efter den halve time overtog RIF kampen. Der blev spillet hurtigere rundt, og spillerne flyttede sig godt for hinanden. Og lige før pausen kom en vigtig scoring ved Martin Ebbensgaard, der ved bagstolpen let kunne udnytte flot oplæg fra Christian Pinholt.

I pausen ændrede RIF fra 4:4:2 til 3:5:2.

- Så havde vi kontrol. Bramming kom ikke frem til noget særligt, mens vi selv havde flere muligheder. Vi mente, vi blev snydt for straffespark, vi fik flere skud blokeret i sidste øjeblik og så videre. Og så fik vi et flot mål på hovedstød af Elliott Baliti på indlæg fra Magnus Merrild. Den kamp kunne vi godt have vundet, sagde Allan Mikkelsen.

Jyllandsserien 2

Bramming IF-Ringkøbing IF 2 2-2

Mål: 10. minut: 1-0. 27. minut: 2-0. 44. minut: 2-1 ved Martin Ebbensgaard. 77. minut: 2-2 ved Elliott Baliti. Advarsler til Bramming efter 80, 83 og 84 minutter. RIF skiftede Elliott Baliti ind i pausen for Taofik Lukas-Walker, Jeppe Luis Sønderkjær kom ind efter 47 minutter for Christian Abildgaard, og efter 57 minutter kom Magnus Merrild på banen for Christian Pinholt.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen