Annonce
Skjern

Retssag på vej: 26-årig tiltalt for voldtægt af ung kvinde

Retssagen om voldtægt og blufærdighedskrænkelse foregår ved retten i Herning. Foto: Mads Dalegaard
Overgrebet, der også omfatter blufærdighedskrænkelse, skete i Stauning.
Annonce

SKJERN: En 26-årig mand fra Stauning er blevet tiltalt for voldtægt og blufærdighedskrænkelse af en ung kvinde. Manden, der er udenlandsk statsborger, skal for retten i september.

Overgrebene skete i foråret, søndag 22. marts om aftenen og mandag 23. marts om natten på en adresse i Stauning ifølge anklageskriftet.

Kvinden og den tiltalte, der har arbejdet sammen, deltog i samme fest. Søndag kort før midnat opsøgte den 26-årige hende på toilettet, hvor hun i beruset tilstand sad på knæene. Han tog fat om hendes hoved og forsøgte at putte sit lem i munden på hende, ligesom han forsøgte at få hendes hånd til at røre ved lemmet. Kvinden gjorde dog modstand og bad ham gentagne gange om at stoppe, og han havde ikke held til sit foretagende.

Senere samme nat, mellem kl. 01.15 og 02.00. var kvinden, der stadig var spirituspåvirket, faldet i søvn. Mens hun sov, gik den 26-årige mand i gang med at have samleje hende. Hun vågnede og gjorde modstand, ligesom hun råbte på hjælp. Men den 26-årige holdt en hånd for hendes mund og fortsatte samlejet.

Anklagemyndigheden ønsker, at den 26-årige mand skal i fængsel, ligesom der er taget forbehold for en udvisning af Danmark. Sagen skal føres som en domsmandssag ved Retten i Herning.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Nye sommerhusregler koster millioner: Det er en bombe under Vestjylland

Annonce