Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ret til at bygge hus i Brejning flyttes til anden grund 1,8 kilometer væk

Denne grund har ligget ubebygget hen siden 2015. Nu flyttes byggeretten 1,8 kilometer væk. Google Street.

BREJNING:   Ejeren af den tidligere adresse Ringkøbingvej 41 får lov at flytte byggeretten til et jordstykke 1,8 kilometer derfra til et jordstykke ved Brejninggårdsvej/Gl. Landevej.

Teknik- og miljøudvalget har behandlet sagen, og et flertal besluttede at give tilladelse til flytningen med den begrundelse, at den er med til at styrke byrådets målsætning om at fastholde og tiltrække borgere til kommunens landsbyer og landdistrikter og dermed understøtte vækst og udvikling i disse områder.

Bygningen på Ringkøbingvej 41 blev revet ned i 2015, og grunden står i dag ubebygget. Ejeren har siden købt en grund på 6000 kvadratmeter ved Brejninggårdsvej/Gl. Landevej, og har altså bedt om at måtte flytte byggeretten til den nye grund; begrundelsen er, at grunden ved Ringkøbingvej er for lille og ligger for tæt på vejen.

Annonce

Teknik- og Miljøudvalget har tidligere besluttet at meddele landzonetilladelse til såvel genopførelse af boliger, nedrevet på grund af kondemnering som til flytning af byggeri til en bedre placering.

Tilladelsen til ejeren af de to grunde er således i overensstemmelse med gældende politik på området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce