Annonce
Ringkøbing

Restaurant Bøffen lukker

Jeanett Skou skal ud og lede efter nyt arbejde til nytår. Hun lukker Restaurant Bøffen efter syv år, både for at få tid til familien og fordi det ikke er rentabelt at drive restauranten. Arkivfoto

Træls at arbejde når alle andre har fri - især når det ikke er rentabelt, siger Jeanett Skou.

Annonce

Ringkøbing: Restaurant Bøffen i V. Strandgade lukker.

Lukkedagen bliver fredag 14. december.

- Det er blevet for træls at arbejde aftner, weekender og ferier, de tidspunkter hvor alle andre, blandt andet min familie, har fri. Jeg har haft Bøffen i syv år, jeg har et barnebarn på otte år og hende har jeg jo nærmest ikke set i den periode. Samtidig er det simpelthen ikke rentabelt at drive restauranten. Tjente jeg en masse penge, var det til at leve med, men det gør jeg ikke, så nu har jeg sagt lejemålet op, fortæller Jeanett Skou, der bor til leje hos Per Green.

Hun har tidligere været ude at pege på, at det er svært at få økonomien til at løbe rundt på spisesteder i turistbyer som Ringkøbing, hvor der er travlt om sommeren, men mere stille om vinteren.

Jeanett Skou har i den seneste tid forsøgt at sælge restauranten, men altså uden held indtil videre.

- Jeg holder åbent indtil midt i december. Jeg betaler jo alligevel husleje, så frem til 14. december holder jeg åbent. Derefter har jeg 14 dage til at få ryddet ud her, forklarer Jeanett Skou.

Hun ved endnu ikke, hvad der skal efter årsskiftet.

- Jeg har taget en uddannelse som psykoterapeut og blev færdig sidste år. Det vil jeg gerne til at arbejde som, men det tager jo et stykke tid at oparbejde en kundekreds, så jeg skal ud og finde mig et arbejde. Jeg håber, at jeg kan finde mig et job, hvor jeg skal arbejde med mennesker, siger Jeanett Skou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce