Annonce
Ringkøbing

Restaurant Bøffen lukker

Jeanett Skou skal ud og lede efter nyt arbejde til nytår. Hun lukker Restaurant Bøffen efter syv år, både for at få tid til familien og fordi det ikke er rentabelt at drive restauranten. Arkivfoto

Træls at arbejde når alle andre har fri - især når det ikke er rentabelt, siger Jeanett Skou.

Ringkøbing: Restaurant Bøffen i V. Strandgade lukker.

Lukkedagen bliver fredag 14. december.

- Det er blevet for træls at arbejde aftner, weekender og ferier, de tidspunkter hvor alle andre, blandt andet min familie, har fri. Jeg har haft Bøffen i syv år, jeg har et barnebarn på otte år og hende har jeg jo nærmest ikke set i den periode. Samtidig er det simpelthen ikke rentabelt at drive restauranten. Tjente jeg en masse penge, var det til at leve med, men det gør jeg ikke, så nu har jeg sagt lejemålet op, fortæller Jeanett Skou, der bor til leje hos Per Green.

Hun har tidligere været ude at pege på, at det er svært at få økonomien til at løbe rundt på spisesteder i turistbyer som Ringkøbing, hvor der er travlt om sommeren, men mere stille om vinteren.

Jeanett Skou har i den seneste tid forsøgt at sælge restauranten, men altså uden held indtil videre.

- Jeg holder åbent indtil midt i december. Jeg betaler jo alligevel husleje, så frem til 14. december holder jeg åbent. Derefter har jeg 14 dage til at få ryddet ud her, forklarer Jeanett Skou.

Hun ved endnu ikke, hvad der skal efter årsskiftet.

- Jeg har taget en uddannelse som psykoterapeut og blev færdig sidste år. Det vil jeg gerne til at arbejde som, men det tager jo et stykke tid at oparbejde en kundekreds, så jeg skal ud og finde mig et arbejde. Jeg håber, at jeg kan finde mig et job, hvor jeg skal arbejde med mennesker, siger Jeanett Skou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce