Annonce
Skjern Håndbold

René Rasmussen forlænger med Skjern Håndbold: - Jeg håber helt sikkert at nå 500 kampe

Sådan kender man René Rasmussen. Fuld fart mod mål krydret med fysik og vilje. Nu har fløjspilleren forlænget sin kontrakt med Skjern Håndbold frem til sommeren 2024. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skjern Håndbold og fløjspilleren René Rasmussen har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2024. Det betyder, at hvis René Rasmussen holder sig fri for slemme skader, så kommer han på et tidspunkt til at tage klubrekorden fra Jesper Jensen og senere nå imponerende 500 kampe for den klub, han har spillet i hele sin seniorkarriere.
Annonce

Skjern: Skjern Håndbold har en Club 300. Den består af 10 spillere, der alle har spillet mere end 300 førsteholdskampe for Skjern Håndbold.

Nu tyder meget på, Skjern Håndbold i løbet af det næste par år kommer til at kunne lave en Club 500.

For Skjern Håndbold har netop forlænget aftalen med René Rasmussen i fire år helt frem til sommeren 2024.

- Jeg håber da at kunne nå 500 kampe. Helt sikkert. Det vil være fantastisk, fortæller den 30-årige fløjspiller.

René Rasmussen er noteret for 432 kampe på de 12 sæsoner, han har spillet i klubben. Og det kunne have været flere, hvis det ikke var for den slemme skade, han fik, da hans akillessene sprang i marts 2018.

Med den nye kontrakt i hånden tyder alt på, René Rasmussen kommer til at spille hele sin seniorkarriere i Skjern Håndbold.

- Jeg elsker klubben og byen, og jeg kan ikke forestille mig at spille i andre trøjer end den grønne. Skjern Håndbold er min klub, og derfor er jeg er meget stolt over, at vi fortsætter samarbejdet frem til 2024, siger René Rasmussen.

Hvis alt går vel, når René Rasmussen at spille mere end 500 kampe i sin elskede Skjerntrøje, inden karrieren slutter tidligst om fire år. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Var aldrig i tvivl

Han var slet ikke i tvivl om, at han ville forlænge, da han fik tilbuddet.

- Nu havde jeg heller ikke noget konkret på hånden fra anden side. Hvis jeg skulle skifte, skulle det være til udlandet, og det er altså en stor beslutning at tage som familie med to mindre børn. Vi er glade for at bo i Skjern, vi har vore familier og venner tæt på, Anna har et godt arbejde, og vi har en dejlig hverdag her. Her ved vi, hvad vi har, og hvad vi får, fortæller René Rasmussen.

Han har ikke indbygget en klausul, hvor han kan lønforhandle hvert år.

- Nej for så kunne jeg risikere, de vil sætte lønnen ned, siger René Rasmussen med et smil.

Han har ingen agent til til at klare forhandlingerne med klubben.

- Jeg havde det de første år, men en agent skal have otte-ti procent af lønnen for arbejdet. De penge kan jeg lige så godt spare. Så jeg forhandler selv mine kontrakter. De forhandlinger er på en måde en slags personlig udvikling, fortæller René Rasmussen.

Annonce

Skal opereres i anklen

De penge, han har sparet ved ikke at have en agent, har han sat ind i sit nye firma René Invest Skjern Aps.

- Jeg har købt et hus i Skjern, og efter det er renoveret, skal det lejes ud. Det er planen, jeg vil have flere steder, jeg kan leje ud. I mange år har jeg haft Jørgen Axelsen som personlig sponsor. Man kan sige, jeg går lidt i hans fodspor, forklarer René Rasmussen, der til sommer igen bliver holdkammerat med sin tvillingebror Jørgen Rasmussen.

Mens håndbolden har ligget stille, har René Rasmussen holdt sig i form med selvtræning.

- Men jeg har ligget stille et par dage nu. Onsdag skal jeg nemlig have en kikkertoperation i den ene ankel. Det har været snak i lang tid, og nu er lejligheden til at få det lavet. Det er en skade, jeg har haft i flere år, og den blev værre, da jeg sprang akillessenen, for så har jeg gået og kompenseret lidt for den skade, og det har gjort den anden skade værre. Det er kun en lille operation, så jeg bliver let klar til næste sæson, fortæller René Rasmussen.

Den sæson glæder han sig allerede til.

- Den nye konstellation med Claus Dalgaard-Hansen og Kasper Søndergaard ser utrolig spændende ud, og derfor er jeg er overbevist om, at vi de kommende mange sæsoner vil kæmpe med om titlerne, siger René Rasmussen.

Han har været kåret til Årets Spiller i Skjern Håndbold to gange, og han er noteret for tre A-landskampe og en stribe ungdomslandskampe, og det er en spiller, der får store roser med på vejen fra cheftræner Claus Dalgaard-Hansen.

- Det er virkelig glædeligt, at Skjern Håndbold allerede nu kan forlænge med René Rasmussen. Både på og udenfor banen spiller René en helt afgørende rolle. Forsvarsspillet er helt i top, og hans eksplosivitet og hurtighed i både kontra og returløb betyder meget for vores måde at spille på. Samtidig er René én, der er med til at binde holdet sammen - hans øje for medspillernes ve og vel gør, at han er et af de naturlige samlingspunkter på holdet, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Annonce

OK han snupper rekorden

Jesper Jensen har klubrekorden med 457 kampe.

- Den rekord vil jeg være stolt af at slå. Det havde jeg slet ikke forestillet mig, da jeg startede i klubben for 12 år siden, siger René Rasmussen.

Det havde Jesper Jensen heller ikke set.

- Da René og Jørgen kom ind i truppen, troede jeg, de ville få svært ved at begå sig, og at de havde lang vej til førsteholdet. Men René har knoklet sig til det her. Han har hele tiden arbejdet hårdt, han har givet alt for holdet, han har altid været loyal. Man kan sige, han er et typisk produkt af Skjern-ånden. En lokal gut der har udlevet sin drøm. Det må give andre unge talenter mod på at arbejde hårdt og målrettet for sagen, for det kan føre til en meget flot karriere. Det er mega fedt, René har forlænget, og når det nu skal være, så er det ok, det er René, der tager klubrekorden fra mig til den tid, siger Jesper Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce