Annonce
Navne

René Nord stopper som folketingskandidat

René Nord stopper som folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti og tiltræder i stedet stillingen som politisk chefkonsulent for Kristelig Arbejdsgiverforening den 1. april. Pressefoto

Vestjyllands Storkreds: - Jeg stopper som folketingskandidat - men fortsætter kampen for frihed, ansvarlighed og omsorg.

Sådan skriver René Nord Hansen, Herning, i en pressemeddelelse.

- Den 1. april tiltræder jeg stillingen som Kristelig Arbejdsgiverforenings politiske chefkonsulent. Det er på mange måder et drømmejob, der forener mit kristne livs- og menneskesyn med et stærkt politisk engagement for frihed på arbejdsmarkedet, økonomisk ansvarlighed og en velfærd, der bygger på reel omsorg og frit valg for det enkelte menneske. Det betyder samtidigt at jeg trækker mig som folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti, skriver René Nord Hansen.

- Da jeg i sin tid gik ind i politik, gjorde jeg det til min mærkesag at give iværksættere optimale muligheder for at løbe deres virksomheder i gang, fjerne unødvendigt bøvl for de små og mellemstore virksomheder og sikre deres ret til selv at bestemme, hvem de vil indgå overenskomst med. Jeg ville kæmpe for et samfund, der hylder det private initiativ og det personlige ansvar, sætter os fri til at udfolde vores potentiale og spiller os på banen i stedet for at begrænse vores udfoldelsesmuligheder med urimeligt bureaukrati og kassetænkning.

- KA har i mange år har været toneangivende i forhold til denne dagsorden, hvorfor det naturligvis gav god mening for mig at takke ja til jobbet som deres politiske chefkonsulent, da muligheden bød sig. Jeg vil fortsat være et aktivt medlem af Det Konservative Folkeparti, og jeg glæder mig til at følge partiets arbejde og ikke mindst Søren Pape Poulsens fortsatte stærke lederskab for partiet og fædrelandet, slutter René Nord Hansen sin pressemeddelse.


Jeg stopper som folketingskandidat - men fortsætter kampen for frihed, ansvarlighed og omsorg.

René Nord Hansen, tidligere konservativ folketingskandidat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold: Fløj-raket overstrålede kollegaerne, mens flere kun lige bestod

Navne

Nye gastronomsvende fra UCH

Skjern

Falsk coronalyntest lammer Finderup Efterskole: 60 elever sendt hjem i isolation

Annonce