Annonce
Skjern

Remisen skal i nye klæder: Unikke T-shirts skal skaffe pengene til projektet

Thomas Vilhelmsen, Morten Ørskov og Jonas Christensen viser her de tre herremodeller frem. Motiverne på disse T-shirts er fællesantennen og Remisen. Foto: Johan Gadegaard
I samarbejde med modefirmaet ELSK har frivillige nu fået fremstillet T-shirts med Skjern-motiver. De sælges i et begrænset oplag, og alle pengene går til Remisen-projektet.
Annonce

SKJERN: Når tøjbutikken Coast i Skjern mandag klokken 9.30 åbner, så kommer der en meget unik vare på hylden, som ikke kan byttes, og der kan heller ikke bestilles flere hjem, hvis der ikke er flere størrelser.

Arbejdsgruppen bag Remisen i Skjern har nemlig fået produceret nogle unikke T-shirts med Skjern-motiver. Prisen er på 400 kroner, og hver eneste af de 400 kroner går direkte til arbejdet med at gøre Remisen til et kulturelt samlingssted i Skjern. Sponsorer har nemlig sørget for, at der ingen omkostninger er til produktion og salg.

- Det falder på et tørt sted. Coronaen har jo gjort, at vi ikke kunne holde arrangementer og få penge i kassen, fortæller Remisens tovholder, Thomas Vilhelmsen og afslører, hvad pengene mere præcist skal gå til.

Når alle T-shirts er solgt, er der lige præcis penge nok til at få udarbejdet en lokalplan for Remisen. Den er klar til næste år, og så bliver der mulighed for at holde koncerter.

Annonce

Kommer fra ELSK

Egentlig var det Jonas Christensen fra Coast, der havde tænkt på, at det kunne være skønt med nogle T-shirts med Skjern-motiver - eksempelvis af Remisen.

Det drøftede han med Thomas Vilhelmsen, og så tog det ene ellers det andet. Jonas Christensen blev involveret i Remisen-projektet, og så blev grafiker Morten Skovbjerg Ørskov koblet på. Det endte med at være Remisen, fællesantennen, Skjern Enge og Kong Hans' Bro, der blev motiver.

Jonas Christensen med en af dame-udgaverne af de nye T-shirts. Motivet er her Kong Hans Bro. Foto: Johan Gadegaard

Modefirmaet ELSK i Thy sagde ja til at levere T-shirts, og de er blevet leveret i et lille oplag, der spænder fra S til XXXL på herresiden og XS til XL på damesiden.

Valget af ELSK er meget bevidst, da ELSK har en bæredygtig profil og siger nej til masseproduktion. Derfor fremstilles der heller ikke flere T-shirts med disse motiver end de, der allerede er fremstillet, og de tre er enige om, at deres værdier og ELSKs værdier er meget ens.

- Vi har også valgt ELSK, fordi det ikke bare er en billig T-shirt, men en, som vi ved, der kan holde på form og farve, forklarer Jonas Christensen.

Allerede nu er der kommet mange tilkendegivelser fra folk, der gerne vil købe den nye T-shirt.


Det falder på et tørt sted. Coronaen har jo gjort, at vi ikke kunne holde arrangementer og få penge i kassen.

Thomas Vilhelmsen, tovholder på Remisen-projektet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Gør dig klar til store test-weekend: Regionen reserverer tusindvis af testtider til Ringkøbing-Skjern

Annonce